Permalänk

Tips på abonnemang

Kära Sweclockare,

Min far har erbjudit mig att ta över hans "gamla" iphone 4. Jag har hittills bara använt simpla "ringa och sms" Nokia telefoner och undrar därför vad jag skall skaffa för abonnemang. Anledningen till att jag inte hakat på smartphone-tåget är för att jag inte riktigt sett någon anledning för att göra det, spenderar mycket tid framför datorn och har således inte känt att det varit nödvändigt att bära med sig internet i fickan.

Men nu tänkte jag ge det en chans. Har haft samma halebop kontantkort i säkert tio år efter att en flickvän fick mig att skaffa det så vi kunde ringa varandra billigt.

Jag förstår att det finns lika många idéer om vilket som är det bästa abonnemanget som det finns abonnenter men jag gör ett försök iallafall då jag inte har någon koll om vad som gäller.

Bra täckning är viktigt, sen skulle jag föredra något med fast pris samt med fri internettillgång, dvs inte knytet till någon specifikt nedladdningsvolym. Fast det kanske inte är relevant? Jag använder i dagsläget mobilen knappt något, tror inte jag ringer för mer än 200kr i månaden i flera år men är givetvis beredd att betala mer.

Kom med lite idéer!

-Sebastian

Permalänk
Medlem

Kolla vilket abbonemang som har billigast fast pris då dom ofta har drives på detta.
Alltid skönt att ringa och smsa hur mycket du vill utan att det kostar en krona ( Förutom kostnaden för abbonemanget )

Visa signatur

PC: I7 9700K @ 5 Ghz - Asus strix z390-f gaming - 32GB 3600mhz Gskill - KF2A RTX3080 - Samsung pro 1TB SSDx2
GEAR: Logitech G915 TCK - Logitech G Pro superlight - Logitech G PRO X - Samsung 240hz 32"