Fungerar verkligen android?

Permalänk
Medlem
Skrivet av XPerion:

Tycker tråden borde heta "gör jag nåt fel". Android fungerar och mera "skit bakom spakarna" och inte förstår sig på hur egen mobil fungerar. Typiskt iphone användare, som precis börja använda android och direkt börja skylla allt på android så fort stöter på problem, funktioner som inte förstår sig på.
Svar och lösningar finns redan hos 1+1 forum.

Svenssons som byter till Android verkar gilla deras telefoner, även om de inte riktigt förstår hur man använder den och inte använder task switchern och liknande. Deras Facebook, Messenger, deras spel osv är det ju bara att trycka på och lira. Iphoneanvändare då.

Behöver trådskaparen hjälp med inställningar på sin telefon så bör han specificera vad han kör för mjukvara. Funktionerna kommer skilja sig från version till version, tillverkare till tillverkare. På OnePlus går det dessutom att både köra Cyngn och Oxygen OS som stock. Google ändrade hur det hela fungera med L när det gäller ljudlöst, men tillverkare är fria att fixa så det fungerar som kunderna förväntar sig. Enklast är väl att roota för att få riktigt ljudlöst. Eller så får du använda priority mode så som Google tänkt att det ska användas. Det är något förbättrat hos 5.1. Hur som helst är det OnePlus/Cyanogen som är ansvariga för hur det fungerar.