Ska sälja datorchassi, copyright frågor:

Permalänk

Ska sälja datorchassi, copyright frågor:

Hej,
jag ska snart starta en kickstarter kampanj och därigenom utveckla och sälja en datorlåda som jag designat. Kom nu på lite i sista sekund att jag skulle vilja kalla den för Companion Case och eventuellt måla ett rosa hjärta på sidan. Inspirationen kommer såklart från Portals Companion Cube, av Valve.

- Tror NI att detta är okej? Vilka saker kan hända?

- Vilken kanal ska jag använda om jag vill fråga valve direkt? Inget av deras kontaktformulär passade. Jag försökte registrera mig på deras forum, men aktiveringsmailet verkar inte fungera, gjort 2 försök.

- Finns det gratis möjligheter att få rådgivning i dessa frågor, forum eller annat?

Tacksam för hjälp!

/Heffaklump

Permalänk
Medlem

Jag kan tänka mig att du kan ringa deras huvudkontor och bli vidarekopplad till marknadsavdelningen. Detsamma gäller nog för mail.

Permalänk

Dom lär knappast acceptera att du tjänar pengar med deras märke, försök få kontakt med dom på nått sätt.

Visa signatur

AMD Ryzen 5 3600 | Sapphire R9 280

Permalänk
Medlem

Ledsen men har tyvärr ingen hjälp att erbjuda vad gäller det ev juridiska, men vill ändå passa på at säga tat jag skarpt gillar din tanke och hoppas du genomför projektet.

Ja kanske t.o.m erbjuder ett sådand chassi här på Swec, vore mäkta coolt och någon slags mellanväg att gå för de som inte vill modda/bygga helt egen själv men ändå inte nöjer sig med att köpa varfritt färdigt chassi som var och annan person har. Sitter själv med Enthoo Luxe och även om jag är riktigt nöjd skulle det vara kul med något mer personligt, kan bara tänka mig alla som sitter på F serien (även om dom också är bra och ger mycket för pengarna).

Permalänk

Tack för assistans!
Hittade en allmän mailadress och har nu kontaktat dem.

Jag hoppas jag kan visa projektet här på sweklockers, kanske till och med får en kort nyhetsartikel när det drar igång. Men det ska jag kontakta dem om när det blir aktuellt!

Kul att det lät intressant!

/Heffaklump