Är detta en bra extern hårddisk?

Permalänk
Medlem
Skrivet av xxargs:

Det som fallerade i samtliga fall hittills var att kontrollerkorten får hjärnblödning och gör dumma saker, svarar inte på anrop eller andra helt ologiska saker för att plötligt fungera ett tag till. Detta har hänt på hittills 4 st WD green drive och ingen av dem berott på mekaniska issue utan alla har berott på kontrollerkortfel, på en efter så lite som några hundra timmar snurrtid men strömmsatt under ett par år.

Gissar på lodsprickor och annat liknande på kretskort och är typiskt sådant som uppkommer om temperaturen varierar ofta och mycket som att man använder sleep-läge och disken surrar igång i någon timme/dag per gång så att den blir varm och sedan kall igen - gång efter gång.

Vänta bara... snart kommer hemmafixarna med värmepistol och flussmedel och ska baka HDD kontrollerkort som de gjort med GPUer och annat

Hata... HATA blyfritt-tenn
Är nog det mest miljöförstörande ändringen de gjort på länge. Så mycket elektronik som hamnar på tippen i förtid pga bly-fritt tenn.

Permalänk
Medlem
Skrivet av vinylsamlaren:

Är uppriktigt sagt förvånad ang ditt uttalande om WD Green diskarna då de enl NEWEGG.COM håller avsevärt mycket längre än de allra flesta hdd. Ex WD10EACS och WD10EADS. Möjligtvis att WD Black Serie som WD1001FALS kan match WD Green Series höga kvalitet (klicka på REVIEWS!).

Hej!, jag såg att ni har WD Green diskar som gått sönder, de jag köpt har också gått sönder och helt utan förvarning, storlek jag har är de på 750 GB.

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

Micke72