Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop
Permalänk

Samsung C32JG50 hjälp

Hej alla har försökt leta igenom forumet men hittar inget direkt som hjälper mig. iallafall jag har en samsung C32JG50 som jag haft rätt så länge och jag kör WoW enbart och vanligt surfande osv, och jag tycker på senaste tiden att jag fått väldigt ont i ögonen och betydligt svårare att se m.m och jag upplever att skärmen liksom ger lustig bild i WoW, väldigt svårt att förklara hur jag menar men det är liksom som att det speglar sig, väldigt svårt som sagt att förklara men hoppas någon kanske förstår, som tex på spelet WoW om man ska plocka herbs så är blommorna väldigt svåra att upptäcka för bilden liksom " speglas " på något lustigt sätt och jag undrar om någon/några här har denna skärm och kanske kan skriva vad ni kör för inställningar på den samt icc profil? hoppas någon kan hjälpa mig då detta börjar bli väldigt påfrästande för mina ögon. hoppas ni fick något hum av vad jag mena !

Permalänk
Bildexpert 📺

@Crazyflame: Det du beskriver låter som att du behöver besöka en optiker för det kan vara att du har brytningsfel vilket kan få exempelvis bokstäver att spegla sig på märkligt sätt. Som att bokstaven H ser ut som ❈ eller att N ser ut som ₪ – även medicin kan påverka synen, till exempel malariavaccin och medicin som påverkar pupillens funktion.

För att nämna några exempel på märkliga fenomen som inte går att beskriva konkret.

Testa att sänka ljusstyrkan på skärmen. Kontrollera också att du inte kör något märkligt bildläge på skärmen. Det brukar finns en del märkliga bildlägen för spel som verkligen går bananas med skärmens färger och återgivning.

Kan du dokumentera problemet med kamera och visa bild eller video så underlättar det