Vill du vara del av diskussionerna i forumet, ställa frågor eller hjälpa andra? Registrera dig här!
Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Mar 2018

Glitter i loopen

Kom på att tänka en kul grej man kanske skulle testa, håller på endel gjutningar med epoxy resin.. ja ni vet alla puckon som håller på med rivertables på youtube.

och till detta så kan man använda ett sorts glitter, som är extremt fint, spiller man det så ligger det i luften väldigt länge.

Vore extremt snyggt om man körde klara rör på sin loop, och sen glitter i som reflekterar all härlig rgb.. tänker direkt att det kommer sätta igen sig i rads, pumpar. alla andra små hörn i systemet,
Men värt att ta risken endå, kanske fungerar? Någon som gjort liknande?

man kan ju alltid ta gamla grejer och sätta upp på ett bord, och låta det cirkulera i några dagar så man ser vad som händer, slipper man krångla med att göra rent innuti datorn om det skulle skita sig.

dator

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Oskarshamn
Registrerad
Mar 2006

Skulle nog avråda från det då det troligen kommer sätta igen pumpen hamna i pumplagret osv vilket nog inte är så trevligt i slutändan ävenkylblock kan troligen sätta igen sig samt att jag tänker att det ev kan bli lite slipeffekt av det.

Men visst testa om du har någon gammal loop du kan testköra i några månader på en bänk eller nått där läckage eller att pumpen skär inte är hela världen kanske går bra.

Asus Z97-A, I7 4790K @4.8GHz 1.29V, 24Gb ram, MSI GTX 1070ti gaming oc@ 1909Mhz/8996Mhz.
[Lista] De bästa gratisprogrammen