Permalänk
Medlem

Är kinnarps plus 6773 något att ha?

Vill gärna ha en stol som hjälper mot mitt ryggont tidigare Ikea stol skapat. Hittade denna och undrar om någon har erfarenhet av denna modell?

https://varubolaget.se/produkt/kinnarps-plus-6773-kontorsstol...

Tänker mig också denna modell: https://www.blocket.se/vi/91244163.htm

Men båda kanske har ett överpris?

Permalänk
Medlem

Jag har samma stol som i Blocketannonsen, och den är verkligen super. Blir förundrad till varför polare köper gamingstolar när jag provsitter hemma hos dem.

Dessa Kinnarpsstolar som privatpersoner säljer på Blocket, TROR jag att dom oftast kommit över genom "stöld" eller en snällare variant. När jag jobbade på kommunen var det ingen som helst koll på dessa stolar, som ofta har ett nypris på över 10.000kr. Det fanns soprum fyllda med dessa stolar som skulle slängas utan anledning. Min chef sa att det var fritt fram att ta, så jag tog såklart med mig en fin Kinnarps-stol hem.

Så frågan är vad man vill betala för dessa begagnade stolarna. Kanske är de stulna, eller så kanske det är ett auktionsinrop från ett konkursbo. Det är ju dock inte så vanligt att man som vanlig privatperson sitter inne på flera premiumstolar i tiotusenkronors-klassen som man själv gått och köpt själv i butik.