Permalänk

DayZ Server - "English Losers"

Välkommen ombord!

Så ... VEM ÄR VI?

EL-servern är som ingen annan ... Vi tvingar lagarbete och samarbete till handlingar för att växa och överleva. Progression är nyckeln i det här apokalyptiska ödemarken. Den försiktiga ekonomin som inrättats tillsammans med många modifieringar och skräddarsydda mods gör denna server till en utmanande att dominera ensam. Med vårt vänliga, aktiva personallag strävar vi efter att ge er alla en smidig och rolig upplevelse. Du kan alltid chatta med oss ​​på vår Discord! Vi har ett supportbiljetsystem för att svara på eventuella problem som du kan hitta under din genomspelning!

Med PvP aktiverat globalt runt kartan över Chernarus är KOS något att förvänta sig. Våga spelarinteraktioner och situationer kommer att driva din enhet för att ständigt söka efter bättre redskap.

Med detta är vi värd för en serie anpassade händelser som gör det möjligt för spelare att slåss mot varandra för belöningar. CDC anställer ständigt milisgrupper utspridda på kartan för att slutföra uppgifter för dem. De betalar alltid snyggt.

Några grundregler (som du hittar på vår Discord):

Denna PC-server är värd för hårdvara av högsta kvalitet med blixtsnabba brittiska hastigheter, 3 timmar omstart och ett briljant team av erfaren personal! Med en aktiv splittringspersonal kan eventuella problem omedelbart hanteras.

Om du letar efter ett bra ställe för att möjliggöra dina teamwork-färdigheter samt överlevnadsinstinkter, har du kommit till rätt ställe. Följ med oss ​​på English Losers Server och bli anledningen till att människor fruktar att korsa fält, varför människor dubbelt låser dörrarna, varför människor stannar i grupper på natten.

Gå med i revolutionen och gör en förändring i Chernarus värld.

https://discord.gg/ynTzuVpSPd

English Losers |Helis|BBP|loot+|1PP|PVP|Bases|Traders|AirDrop

Permalänk
Medlem

Fortfarande aktiv ?

Visa signatur

Citera så jag hittar tillbaka :)
Speccs = Intel i7 2600K (4,5Ghz) med Sluten H80 vattenkylning sittandes på ett AsRock Z68 Extreme 7 Gen 3, Detta arbetar tillsammans med ett Nvidia GTX 680 4GB Phantom och 16GB Vengeance, samt 120 GB's SSD-OCZ Vertex 3 Max IOPS, alltsammans sitter monterat i ett H2 chassi. Bilden visas med hjälp utav Samsung's Syncmaster 245B.