Altec Lansing MX5021 2.1. Äntligen hemma.

Permalänk
Medlem

Instämmer i att AL har en bra ljudbild som funkar bra till musiklyssning.

Jag har FX6021 som jag driver med ett MAudio revolution och dem är jag mycket nöjd med. Dock är de väl som sagt inte rätt paket för bassheads.

Visa signatur

Sapphire Pure Innovation/ Athlon X2 4400+@2.7GHz/ 2GB OCZ/ X1800XT

Permalänk
Medlem

Ganska nöjd med mina gigaworks annars :),
Dock så skulle jag hellre tagit ett 2.1-system i samma prisklass då jag faktiskt inte har tid till något annat än att lyssna på musik.

Visa signatur

jag är lyckligare än du. Jag är bra på poker...

Permalänk
Medlem

Hej! Är inne på att köpa mx5021, men har läst lite tråkiga saker, till exempel att subben brummar även när systemet är avstängt och att man måste dra ur kontakten ur vägget för att få den tyst. Sedan läste jag att brusnivån är ganska hög, dvs att det brusar ur sateliterna när de inte matas med musik. Plus att diskanten är väldigt skarp med normalinställningarna, man måste dra ner diskanten för att kunna spela lite högre volym osv.

Kan någon som har systemet kommentera det jag skrivit? Stämmer det?

Jag vill ha högtalare med så neutralt ljud som möjligt, inte överdrivet med bas. Därför verkar inte logitechs z-2300 så bra.

Vet ni något annat system än Altec Lansings med hög kvalitet för under 2000 pix?

Permalänk
Medlem

Gammal tråd, men är då någons om använder sitt MX5021 än idag? Jag köpte mitt 2004 och använder de än varje dag Har aldrig varit något problem alls med mina och dom spelar fruktansvärt bra! Hittar ingen värdig ersättare så de får gå några år till

Visa signatur

Stationär " KAIDA" : 5900X | RGB!! | 32GB 3600Mhz CL16 | EVGA GTX 1070 FTW
LAPTOP "Skyline" i7 6700HQ | GTX 950


Sommarbilen: Toyota Supra