Permalänk
Medlem

Ljudproblem med WoW

Ok.
Upptäckte precis ett väldigt mystiskt fel.

Nu när man blivit övertalad till att börja lira igen (för femhundraelfte gången ) så upptäckte jag någonting jag inte råkat ut för tidigare. Formaterade om för en vecka sen och det har inte vart såhär tidigare. Saken är den att så fort jag kör igång World of Warcraft, så pitchas allt ljud från winamp / k-jofol upp så det går lite snabbare... Väldigt störande faktiskt. Jag har liksom ingen lust att sitta och lyssna på blizzards sömngångare egentligen, men när alternativet blir Nightwish i smurf-format så är det ju inte mycket att välja på..

Systemet är:
Asus A7V880, En Barton 2500+, Ett MSI GFTi4800SE och 4x256 TwinMOS value.

Nån som vet nått? Några idéer? Tycker det är konstigt eftersom jag använder samma system och samma drivrutiner som innan, men efter omformateringen så blir min kära metal omvandlad till smurfhits Har använt systemet i rätt många år nu och det har sällan strulat, känns rätt surt när man nu inte kommar på vad det kan va.

Visste inte heller om jag skulle lägga tråden i mp-delen av forumet (eller någon annan del) då det egentligen inte handlar om wow i sig, så någon snäll moderator får väl flytta på den om de känner för det.

edit**
Efter en massa pillande har jag kommit fram till att det är en 4% höjning i tempo och det inträffar varje gång jag kör igång någon form av fullscreen 3d-applikation...

Visa signatur

Xbox Live - Firaphex
Jag har inte alltid rätt, men jag utgår från det tills jag ser bevis på annat. Citera för svar
2008-06-18, Dagen då integriteten ställdes tå mot tå med maktmissbruket och förlorade.