förslag på ny forumdel

Permalänk
Medlem

förslag på ny forumdel

http://www.sweclockers.com/forum/forumdisplay.php?s=&forumid=...

såna här dyker upp lite ibland, ^ vore det inte bra med en forumdel som heter tex "uppdragsgivare söker" eller liknande?

en lite klausul om juridiskt frånsägande av ansvar för kontrakt och avtal klistras längst upp och allt är toppen med värden. <-(ej felstavat, semantik) no?

:down:=/:up:

Visa signatur

Operativsystemet som löser nästan alla problem: Mint

Permalänk
Hedersmedlem

Hej!

Du länkar till själva forumdelen Progammering, formgivning och digitalt skapande, så jag är inte helt säker på vad det är du menar, men jag antar att du syftar på trådar om att folk ber om hjälp med logotyper, att redigera fotografier med mera. Att de här trådarna är av en speciell karaktär håller jag med om, men jag tror ändå att programmeringsforumet skulle slitas sönder till en viss del. Det finns trots allt en relativt bra gemenskap där och jag tror att det skulle verka väldigt glest mellan trådarna om man delade upp dem mer, vilket skulle kunna minska aktiviteten eftersom folk tycker att det ser ut som om det inte skrivs något där.

Vi håller dock för tillfället på att diskutera hur man kan förbättra den här forumdelen och kanske kommer vi fram till något annat vi kan göra. Vad som händer får helt enkelt framtiden utvisa.

Med vänlig hälsning
Albert Pettersson