Linux i 32 procent av netbook-datorerna

Permalänk
Medlem

ok börjar med att säga att jag inte läst alla kommentarer.

Jag tycker att det vore kul, ja, men inte allt för troligt, finns för många windowsfags som inte förstår hur dåligt deras OS är. (mjo, nu låter jag som ett troll, men jag är icke det...) GNU/Linux må ha sina baksidor, så som en allt för långsam X-Server och dålig färg hantering, dessa saker är på väg att bli bättre dock.

Windows har ett stort problem: det är Windows, med allt som det innebär: backslash istället för slash, ett register, en påtvingad multiuser-system på ett system som inte är uppbyggt det, inget hierarkiskt filsystem(/dev/, /home/, /mnt/, /media/, /etc/, /var/, etc), och godtycklig hantering av enheter.

Visa signatur

@gegoxaren på identi.ca
min personliga Blag ^_^
#python #cSharp #php #sqlite #freetard #loonix

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Robbaz
I grunden tjänar väll inte microsoft på det i alla fall då.

Jo, microsoft tjänar användare som självmant vet hur man använder windows.

Visa signatur

We are the Microsoft. Resistance is futile. You will be bluescreened!

Permalänk
Hedersmedlem

Ja det låter bra med linux.
Jag köpe en acer a110 för över ett år sen. Körde linpus linux som följde med rätt länge för det räckte vad jag ville ha den som. Aldrig kunna tänka mig XP. Bytte sedan till easy peasy (tidigare eeeubuntu) med ntebook remix-gränssnittet. Blev bättre men OS:et fungerade inte så bra med datorn.
Nu kör jag moblin, senaste versionen verkar det mesta fungera i. Visst, det är inte perfekt än men det är den vägen jag vill gå med integrering av de vanliga sakerna man vill använda datorn till. Det är inte en vanlig persondator utan en liten gadget som ska gå att använda snabbt och enkelt, inte något monster som windows XP.

Visa signatur

Forumregler | Feedbackforumet | Något som behöver modereras? Tryck på Anmäl inlägget och ge en anledning, någon moderator kommer granska inlägget och göra (egen) bedömning
"Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise." - Riker - ST:TNG