2.4
13 röster
Skapat
2017-12-29
Senast ändrat
2017-12-29
Visningar
1 756

Jag fick mig ett Define C och en Celsius S36 från Fractal Design och kände mig lite pysselsugen. DÅ jag inte hade nån egentlig tid eller idé för en större mod så fick det bli lite småjusteringar som - enligt mig - gör den lite bättre, därav "Director's Cut".

Jag tyckte att öppningen i shrouden var alldeles för stor för ett AIO-system med enbart "pull", så jag tog en plåtsax och en hammare och satte igång att förbättra den befintliga luckan. Nån timme senare så passade S36:an perfekt och jag hade en hel shroud. Har tyvärr inga bilder från processen, det var för kul att pyssla så det glömdes bort. Jag bestämde mig också för att montera in en vit LED-list, eftersom det fanns en plåtkant där den passade så bra i toppen av chassit.

Jag hade egentligen inte plats för den här hemma, och kände inte för att flytta över alla komponenter från min Oakbox, så jag och en kompis transplanterade komponenterna i hans gamla Define R4 till den här istället. Kanske inte de mest purfärska komponenterna, men han är nöjd

Tack till @Fractal Design för chassi + kylare och Viktor för att jag fick lite komponenter att stoppa i det.

Shroudluckan