Casemod 1.0

Har då tagit ett gammalt äckligt gamerchassi och gjort lite små modifikationer på det. Jag har satt plexiglas på alla sidor utom baksidan och undertill och färgat plexit så att det ska bli som pianolack. Tyvärr så är jag väldigt slarvig när jag gör sånt här så det finns en del skavanker. Observera att detta tog mig ungefär 4h att sätta ihop och kostade sammanlagt runt 500kr. För tillfället har jag en P2@450mhz och 182MB RAM i den, men uppgradering kommer nog inom kort. Jag hade tänkt att ha den som LAN-dator (efter uppgradering) då jag inte orkar pilla med min huvuddator när jag inte ska LANa i mer än ett dygn (händer ganska ofta).

Det jag köpt är CCFL, 6x strömbrytare, plexiglas och lite buntband (buntband är moddarens/kabeldragarens bästa vän!). Kablarna ser ut som de gör eftersom att den snart ska uppgraderas och då ska allt ut ändå.

Strömbrytaren längst fram används för tillfället inte då jag råkade ta sönder ett av lysrören. Någon som har något tips på vad jag kan använda den till? (Det är en On/Off-brytare)

Röstar man under 6p så vill jag gärna ha en kommentar till varför.

Kommentarer är varmt välkomna