Blandad extrem överklockning.

Tänkte slänga upp lite blandade bilder från div bench sessioner jag haft. Börjar med min första gång med kylning under rumstemp. Sedan körde jag en del torr is som ni kan se på några bilder, testade faktiskt vanlig kompressorkylare innan men jag har inga roliga bilder på det. Dröjde ett tag innan jag kunde testa ln2 dock, nu är jag väll dock fast i träsket ordentligt... Har även en cascadekylare som dyker upp på någon bild, bra att ha eftersom ln2 inte är billigt för mig.

Tänker hålla detta galleriet rent från bilder på resultat och bara ha ett gäng bilder, alltid skoj för folk som inte sett massa bench riggar.

Måste ju dock ha en bild på det resultat jag är stoltast över, satte 7820mhz på en celeron 352 när jag var på LN2Lan i timrå som Partisan ordnade.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1060545

Ni som är sugna på seriös överklockning kan ju kika in i extremedelen som ligger under överklockning.

Edit: La till lite bilder från ASUS nu.

Edit2: Bild på guld chippet precis innan jag smälte av ihsn. Ska även bli massor med 3dmark01 när jag får hem ett rampage extreme från asus.

Stort tack till ASUS, MSI samt AGA!!
Sedan finns det ju massor med underbara människor i både Sverige och resten av världen som jag vill tacka men den listan blir lite lång.