Projekt; Lagringsdator

Tjena!

Detta är mitt första galleri, så sry om det kan bli lite fel!

Fick ett chassi av min bror för något år sedan och tyckte det var ascoolt bara för att det var stort. Efter ett par LAN så började jag inse att det var för stort. Inget bra luftflöde (kunde inte så mycket om luftflöden back in the dayz, men nu när man har börjat lära sig lite och byggt en del egna datorer så lär man sig ju vad som funkar och inte). Anyway, nu har jag kommit fram till att jag vill ha en lagringsdator som ska vara påstängd 24/7 och alltid tillgänglig i nätverket via hemgrupper och kom på att jag kan ju använda mitt Hightowercahssi (Chieftech Mesh, tror jag det är) och bygga en "server".
Slängde i min gamla setup i chassit när jag köpte min nya dator och sen har den blivit stående.
Blev dock sjukt pepp på att bygga en dator för någon dag sedan och tänkte att jag kan ju fixa till min gamla dator och senare köpa lite fler HDDs osv.

Här är iallafall setupen;
CPU: AMD Athlon 2Core 3.0GHz
RAM: 3,5GB random RAMminnen (ska köpa nya så fort jag får pengar)
PSU: Köpte ett random nätagg av en polare då mina kablar var för korta för detta rent ut sagt gigantiska chassi. 250W tror jag det ligger på.
MB: _INGEN_ aning. Står i allafall ASUS på det.
HDDs: 1 st Hitachi 160GB, 1st Western Digital 250GB, 1st Seagate 280 GB (ska köpa två nya diskar på 1TB vardera när jag har råd, ska dock behålla Hitachin då OS:et ligger där.
GPU: GeForce 7900GTX