Asus GTX 670 4GB DirectCU II

Säljes Grafikkort Publicerad 2016-08-05

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Choffe
Annonsör
Choffe (dolt)
Medlem sedan
Nov 2004
Foruminlägg
3803
Annonser
7
Marknadsbetyg
-
Pris:  500 kr
4
Stockholm, Norra Djurgårdsstaden
-

Hej,

Efter en mindre uppgradering till 780Ti har jag nu ett Asus GTX 670 med 4GB minne till övers. Inköpt 2012-12-08 från CDON, kortet fungerade helt perfekt när jag gjorde bytet, och går otroligt svalt och tyst, även under load. Perfekt för en knäpptyst CS:GO-rigg eller för äldre spel, jag spelade även igenom The Witcher 3 i 1440p, såklart på tämligen låga grafikinställningar.

Kartong och övrigt är borta då jag inte lyckades förhandla till mig förvaringsutrymme för densamma när vi flyttade, men skickas i antistatpåse och mycket väl stötskyddat i kartong. So far har inte Posten lyckats förstöra något jag skickat genom åren!

Kortet finns i Norra Djurgårdsstaden, Stockholm. Upphämtning prioriteras, annars betalar köparen frakten (via Posten, DHL eller Schenker). Budgivning håller på tills bud börjar droppa av, men minst till lördag om ingen kommer med ett tillräckligt bra bud för att jag ska släppa det direkt. Betalning via Swish (föredras) eller kontant. Förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill, när jag vill, och allt sådant.

Startbud: 500 kr + ev. frakt.