Razer Blade Early 2016,970m, 6700HQ, 16GB, 512GB

Säljes Bärbara datorer Publicerad 2017-01-28

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av breakwin
Annonsör
breakwin (dolt)
Medlem sedan
Feb 2014
Foruminlägg
807
Annonser
19
Marknadsbetyg
-
Pris:  -
7
Västra Götaland, Göteborg
-

Tja. Har en Razer Blade early 2016 modellen som är köpt i Storbritannien. Denna datorn går ej att köpa i Sverige. En otroligt bra laptop som har stilig design och kraftfull nog för games. Då vi ändå är på sweclockers antar jag att de flesta här vet hur man söker upp reviews och liknande på youtube

Linuestechtips:

Dave lee:

Datorn är i väldigt bra skick, precis som ny. Finns liiten skråma som inte syns så bra på bilderna, men kan försöka fixa bättre bilder med systemkamera när det väl kommer till köp.
Specs är följande:
i7 6700HQ
GTX 970m
16GB ram
512GB Nvme SSD

Datorn har ett matt svart dbrand skin på sig för att dölja razer loggan ovanpå. Kan enkelt tas bort om så önskas såklart. Originalförpackning, manualer och laddare följs med.

Köpt för ca 6 månader sedan. Digitalt kvitto finns med extra olycksfallsförsäkring som jag betalat för ett helt år hos trovärdig försäljare. Det är alltså 6mån försäkring kvar och garanti, därefter får man gå genom razer vid eventuella problem. Anledning till försäljning är jag vill ha en stationär istället.

Har ni några frågor så får ni jättegärna fråga. Köptes för ca 2000USD. Har inget fastpris utan jag tar bud, men inga skambud tack