HP Laptop, Corsair H60, PS2 Slim, Samsung Galaxy S5 mm.

Säljes Garderobsrensning Publicerad 2018-06-09

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Zeddfox
Annonsör
Zeddfox (dolt)
Medlem sedan
Feb 2017
Foruminlägg
57
Annonser
7
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  -
3
Skåne, Ängelholm
-

Har rensat lite och har hittat lite saker att sälja. Allt kan hämtas i eller runt Ängelholm, alternativt skickas mot fraktpengar. Köparen står för frakt. Högst bud gäller om fler vill köpa samma produkt. Har även en sak som skänkes bort.

4000kr - HP Laptop, i7 5500U, 8GB RAM, 180 GB SSD, AMD Firepro R7 M260. Finns plats för att lägga till 8GB extra RAM. Priset är ett riktpris och jag tar gärna bud.

400kr - Corsair H60 CPUKylare som fungerar felfritt. Har använts i ett år ungefär utan överklockning sedan bytte jag ut den för något större. Allt som fanns med från början finns med, utom kylpastan som satt på.

400kr - Playstation 2 slim med spel och ett minneskort. Två kontroller kommer med, och alla spelen ingår. OBS! Jag hittar inte bildkabeln för PS2. Jag ska försöka hitta den men finns inga garantier att den kommer med. Om jag ej hittar bildkabeln sänker jag priset till 250kr.
Spelen som ingår:
Star Wars : Episode III Revenge of the Sith
Star Wars: The Force Unleashed
LEGO Indiana Jones: The Original Adventures
LEGO Star Wars II: The Original Trilogy

300kr - Samsung Galaxy S5. Skärmen glappar och har en spricka i sig, som syns på bilden, men annars fungerar den felfritt. Detta fixas genom att byta ut skärmen, vilket kan kosta en bra summa. Då jag har en annan mobil byter jag den och säljer denna om någon vill ha en hyfsad men billig mobil. Om någon tänker åka till asien på t.ex, semester, kan man byta ut skärmen mycket billigare där. Skärmen har bytts i Thailand i för ca 300kr förr. Jag tror inte att mobilen är låst till en operatör, då jag har haft telenor med den.

50kr(Paket pris) - Skyrim normala versionen och Oblivion med Shivering Isles.

50kr(Paket pris) - Xbox 360 spel:
The Elder Scrolls IV: Oblivion
Halo Reach
Crysis 2 Limited Edition
Assassin's Creed 3
Assassin's Creed 2

GRATIS - Phantom Power för XLR Microfon, 40V. Denna är gratis, men om den skickas så står ni för frakten.