Sennheiser Momentum Wireless NYA; Backbeat Pro+; Sennheiser PC363D

Säljes Ljud Publicerad 2018-06-30

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Pris:  1 990 kr
Profilbild av ddaniel91
Medlem sedan
Apr 2009
Foruminlägg
523
Annonser
26
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Västra Götaland, Göteborg
-
3

Jag har, på något outgrundligt sätt, lyckats lägga en beställning på inte mindre än FYRA (4) stycken svarta Sennheiser Momentum Wireless direkt från Sennheiser. Från början försökte jag beställa två stycken, för att sedan avbeställa dessa, men tydligen lyckades jag göra tvärtom och istället få dubbla ordern utskickad. Samtliga headsets ligger orörda i kartongen de kom i. Kvitto finns givetvis.

Läs mer om headsetet här: https://sv-se.sennheiser.com/momentum-wireless. Lägsta nypris enligt Prisjakt: 2590 kr
Riktris: 1990 kr/styck

Utöver dessa fyra headsets så överväger jag också att sälja mitt tidigare trådlösa headset Plantronics Backbeat Pro+. Headsetet är i mycket bra skick och har fungerat alldeles utmärkt för mig. Tanken är att ersätta detta med ett exemplar av Momentum-lurarna, förutsatt att detta blir sålt; därmed reserverar jag ett Momentum headset åt mig själv tills vidare. Kvitto finns.
Riktipris: 700 kr eller bud

Värt att nämna i samma annons är att jag också har ett Sennheiser PC363D liggandes som jag inte använder. Saknar för tillfället bild på detta, men det går enkelt att lösa om så önskas. Skicket är även här mycket bra, utan några som helst skav på sladdar eller dylikt. Kvitto finns.
Riktipris: 700 kr eller bud

Förbehåller mig att rätten att sälja till vem jag vill och kommer att i så stor utsträckning som möjligt prioritera upphämtning i Göteborg. Att skicka dem är dock inte uteslutet, men köparen står för frakten.

/Daniel