Kitt: ASUS Z10PE-D16 WS, 2x Xeon 14-core, 128GB DDR4 RAM Säljes

Annonsör
ManBearPig
Medlem sedan
Jan 2009
Antal annonser
14
Foruminlägg
2413
Pris
5 000 kr
Plats
Örebro / Örebro
Publicerad
2019-08-17

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden.

Hej,

Då jag skiftat fokus i mitt datoranvändande tänkte jag se om de är värt att sälja delarna jag har och gå över till något mindre. Har använts till lite videoredigering, labbade med virtualisering och en del spel vilket fungerat bra. De jag är intresserad att sälja är följande (OBS GPU ej till salu):

ASUS Z10PE-D16 WS
Dual-socket workstation kort med en uppsjö funktioner. Enklast är att läsa på ASUS hemsida för att få en bra överblick.

2st Xeon E5 2683 V3
14-kärniga monster med hyperthreading så tillsammans får man ut 56 trådar på 28 kärnor, kört dessa på OC profil 1 vilket ger turbo till 3ghz , har fungerat alldeles utmärkt. Följer med 2st BE Quiet tornkylare.

128 GB DDR4 RAM
Moderkortet har stöd för upp till 1024 GB och det finns lediga ram slots.

Värt att notera 1. Moderkortet är av EEB formfaktor vilket inte passar i alla chassin, vid köp skickar jag med chassit om så önskas, det är ett Phanteks Entho PRO med monterad hårddiskbur i fronten, OK skick men de fungerar för ändamålet (eller tills man hittar något annat).

Värt att notera 2. Moderkortet kräver 2st 8-pin CPU ström, jag har ett 1000W Guld klassat nätaggregat från Super Flower jag kan tänka mig sälja också för 800kr om så önskas, i så fall plockar jag ur min GPU och mina hårddiskar och låter allt annat sitta kvar i chassit, smidigt och enkelt.

Jag förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill och hur jag vill. Upphämtning i Örebro föredras starkt så att systemet kan testas för att påvisa funktion, önskas inte detta är det inget krav, allt fungerar bra. Kan tänka mig köra en bit och mötas upp eller leverera i närområdet mot en avgift snarare än att skicka med risk att något går sönder.

Jag kan tänka mig att frakta grejerna mot förskottsbetalning + fraktavgift som betalas av köparen, med fördel fraktas i så fall inte chassit då fraktavgiften blir ganska hög, men jag kan tänka mig att lösa det också om så skulle vara fallet.

Utgångspris 5000kr för MOBO+CPUS (+kylare) samt RAM (chassi om så önskas).
Nätaggregat kan köpas till för 800kr.

Annonsen ligger uppe några dagar framöver, tänker att jag avslutar runt Måndag - Tisdag beroende på hur intresset ser ut.

Väl mött,