Intressekoll: Streacom FC5B-Alpha (passivt kylt chassi) + Zeroflex 240W

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Chassi Publicerad 2021-10-12

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Pris:  1 kr
Profilbild av fredrik831
Medlem sedan
Apr 2014
Foruminlägg
473
Annonser
24
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Avhämtning
1

Har ett Streacom FC5B-Alpha över som jag lägger ut på intressekoll. Har haft den som ett hobbyprojekt men har använt den ytterst sparsamt.

Chassit är helt passivt kylt, även om jag har installerat tre små fläktar baktill (se längre ner). Ingår gör även ett 240w Zeroflex nätaggregat. Enligt specifikationerna är effektivitetsgraden på 93% så det är också passivt kylt. Dessa chassin är ganska ovanliga och svåra att få tag på.

Monteringskitet UM2 ingår som gör att den passar till alla möjliga typer av CPU:er. Några extra heat pipes ingår också för den som vill försöka sig på moddning av chassit.

Jag rekommenderar att man verkligen funderar på det här med värmen. Om man vill ha kraftiga komponenter så krävs det att den står med bra ventilation. Jag har installerat tre stycken små fläktar baktill då jag under en period använde den som min primära dator och ville då ha lite bättre luftflöde. Det går enkelt att plocka bort dem om så önskas.

Chassit finns i Lerum för upphämtning. Alternativt kan jag ses inne i Göteborg.

Lägger ut den som på "intressekoll". Om inget intressant bud kommer så behåller jag det och använder till något bygge i framtiden