Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop

Delid tool för Intel LGA115X och 77X - Ny

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Processorer Publicerad 2021-10-24

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Loweirst
Annonsör
Loweirst (dolt)
Medlem sedan
Okt 2017
Foruminlägg
181
Annonser
12
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  100 kr
1
Stockholm, Tyresö
Skickas & Avhämtas

Tjena! Säljer här en variant av 3D printad delid tool som jag själv använt många gånger utan problem. Ett enligt egen erfarenhet ett väldigt effektivt verktyg ifall du vill få ner CPU temperaturerna och är okej med att eventuell garanti försvinner. Den delid tool som du eventuellt köper av mig är helt ny, printad i PLA plast med högt ifyll, vilket ger en mycket stabil konstruktion.

Verktyget i sig är väldigt simpelt att använda. Du placerar processorn i boxen, med IHSen uppåt. För att ge verktyget bästa långsiktiga hållbarhet bör du även placera ett mynt eller liknande mellan skruven och plastboxen. Det funkar dock även utan mynt. Börja sedan försiktigt skruva skruven tills du hör ett starkt "poppande" ljud. IHSen har då lossnat och du kan försiktigt avlägsna den samt processorn från verktyget. Verktyget är designat av Dawnaur, https://www.thingiverse.com/thing:1630652 och moderniserat av Authenticaco, https://www.thingiverse.com/thing:3275459.

Det som jag skickar med är förutom det 3D printade verktyget en M8 skruv samt mutter. Allt kommer hopskruvat och klart, så det är bara att köra igång direkt.

Tänker mig 100 kr per verktyg. Kan hämtas i Tyresö eller skickas som brev för 24 kr i portokostnader. Hör av dig via PM om du är intresserad! Ifall du har allmänna frågor kan du ställa dem i tråden. Se även tidigare trådar för relid-alternativ samt resultat från tidigare användare.
https://www.sweclockers.com/forum/trad/1553772-ny-delid-tool-...
https://www.sweclockers.com/forum/trad/1539401-ny-delid-tool-...