Powercolor RX 6900XT Red Devil m. EK vattenblock

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Grafikkort Publicerad 2024-03-03

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av kibatronic
Annonsör
kibatronic (dolt)
Medlem sedan
Jun 2003
Foruminlägg
1098
Annonser
29
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Slutpris: 4 700 kr
Antal bud: 3 st
OBS! Bud är inte bindande
7
Västmanland, Skultuna
Skickas & Avhämtas

Jag har ett Powercolor AMD RX 6900XT Red Devil med EK's Nickel-Acetal vattenblock samt Nickel backplate påmonterat. Original luftkylaren finns kvar, men för att montera den behöver man skaffa nya "thermalpads".

https://www.powercolor.com/product?id=1607314166
https://www.ekwb.com/shop/ek-quantum-vector-red-devil-rx-6800...
https://www.ekwb.com/shop/ek-quantum-vector-red-devil-rx-6800...

Kortet har körts med 400W Powerlimit och håller då en core clock runt 2500Mhz. Jag har testat att överklocka kortet och det har snurrat på stabilt i över 2800MHz men det genererar en hel del värme samt suger i sig mer el än jag har lust att betala för, så en höjd Powerlimit har dugit. Det finns coil whine, som alla andra AMD grafikkort. Om man är känslig så kan man åtgärda det med högljudda fläktar, ett par hörlurar eller genom att låta bli att köpa kortet.

Ser nu att annonsen ser mer ut som en avrådan än en inbjudan till köp. Kortet är inte dåligt. Jag har använt det med glädje under 2 år, sedan snurrade den på ett tag i barnens Steamdeck "klon" (Holoiso). Det är utan tvekan fortfarande ett väldigt dugligt grafikkort, speciellt med höjd powerlimit.

Riktpris ligger väl runt 5000:- men jag låter högsta budet avgöra slupriset. Använd gärna funktionen för budgivning istället för att bara skriva en kommentar.
Köpare betalar ev frakt, annars finns den att hämta utanför Västerås. Jag kan mötas upp runt Västerås om så önskas. Vänligen håll frågor och bud i tråden så jag slipper upprepa mig själv och nöta ut mina fingerspetsar.