Asus ROG Loki 1000W Platinum (SFX-L) & Apple AirPods Pro (Gen 1)

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Garderobsrensning Publicerad 2024-05-23

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Slutpris: 0 kr
Antal bud: 0 st
OBS! Bud är inte bindande
Profilbild av Stormtrooper
Medlem sedan
Jan 2016
Foruminlägg
152
Annonser
10
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Stockholm, Bromma
Skickas & Avhämtning
Kvitto finns
6

Hej,

Asus ROG Loki 1000W Platinum (SFX-L)
Införskaffade denna pärla till PSU här på forumet för ett par veckor sedan. Den var tänkt att nyttjas till ett SFF-bygge i närtid som dock nu inte ser ut att bli av. Tänkte därmed låta det kila vidare till någon annan strömtörstig själ därute som har behovet här och nu.

Skick: Både nätaggregat och tillbehör är så nära nyskick man kan komma. Komplett med alla tillbehör.

Kvitto finns och medföljer givetvis vid köp.

Länk till föregående säljares annons som också är den enda tidigare ägaren: https://www.sweclockers.com/forum/trad/1715089-nastan-nya-sff...

Pris: 2000 kr (samma som den inhandlades för)

Apple AirPods Pro (första generationen)

Då jag nyligen införskaffat ett par nya hörlurar har det blivit dags för dessa att uppsöka en ny ägare. Det är ett par första generationens AirPods Pro. Hörlurarna fungerar alldeles utmärkt.

Medföljer gör orginalförpackning och samtliga orginaltillbehör (laddningskabel, silikonöronkuddar). Laddningskabeln ligger fortfarande ouppackad i förpackningen och har således aldrig använts.

Kvitto finns men garantin har utgått.

Skick: Både hörlurarna i sig samt det medföljande fodralet är i gott men använt skick. De har med andra ord lite småskavanker och mikroskopiska repor här och där som främst syns vid granskning på mycket nära håll.

Pris: 1000 kr

Bud kommer att övervägas men inte nödvändigtvis accepteras och annonsen kan komma att dras tillbaka. Eventuellt behålls PSU:n till eventuella framtida byggen. Både PSU och AirPodsen kan skickas sårbart med Postnord förutsatt att köparen står för frakten.

Allt gott,
Niklas