Inlägg

Inlägg som Elm0 har skrivit i forumet
Av Elm0

jag beställde förra veckan tisdag en massa grejer och jag ska snart åka och hämta allt hoppas allt är med men med tanke på att jag fick tre sms med tre olika nummer antar jag att allt är med

Av Elm0
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Karl XVII Gunnar
Ja, jag har talat med dem på telefon - på frågan: "har ni för lite personal för att ta hand om alla ordrar?" var svaret ett utdraget "Mjaajosåååääärdetnog". På frågan "kan ni inte ta in extrapersonal blev svaret "det har vi inte råd med".

Vad de skriver på sin hemsida är irrelevant i sammanhanget - dåliga ursäkter för att inte leverera utlovad service betackar jag mig för. Jag har avbrutit min order och beställt samma varor hos annan leverantör som packade och skickade samma dag. Så konklusionen är tydlig, "aldrig mera Komplett - åtminstone inte för oss småföretagare som måste kunna lita på sina leverantörer.

Vad och när beställde du? Sa de nått om när du skulle kunna få det du beställde?

Av Elm0

Beställde lite prylar i tisdagskväll(25/9) och igår kväll såg att det stod att förväntat sänddatum är idag (28/9), vet inte om de kommer ändra det men jag hoppas de skickar sakerna ikväll så jag kan hämta på måndag. Annars blir jag Hoppas verkligen inte på att jag måste vänta flera veckor. Vill även säga att allt fanns i lager när jag beställde.

Av Elm0

prova att lägga en annos på blocket för 4000 så får du väl se om du får den såld

Av Elm0
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Nuukeer

AXLe 3D Graphics xTreme GeForce 7950GT 256MB DDR3 TV-out HDTV DUAL DVI SLI-ready RETAIL PCI Express
AXPCX7950GT-2 1 131:- 1 131:-

Vart hitta du 7950GT för 1.1k ?

Av Elm0

var hittade du det där moderkortet för bara 600? jag har letat och bara hittat det för typ 1000