Inlägg

Inlägg som pelvinauzer har skrivit i forumet
Av pelvinauzer
Citat:

Ursprungligen inskrivet av bust-a-gamer
hehe, Sant. Men Blizzard behöver bara säga "Vi funderar på D3" och visa en bild så kommer nästan hela jorden vrida sig och rykten sprids och en hype är igång utan att dom gjorde mer än att säga buh XD

Alldeles för sant, om jag ska vara helt ärlig hinner dom nog bara med Bu...

Det finns ju för fan www.diablo3.com -forum med nyheter utan att blizzard släppt en fis i konferensrummet som lät som ett D. Den här tråden finns också så att optimister kan komma hit och skriva om hur dom hoppas spelet ska bli

Själv tror jag att blizzard håller sig till de gamla konceptet men med diverse tweaks och utökningar. Och defenitivt 3D, titan quest lyckades ju ( som förövrigt var ett ganska bra spel eftersom det var exakt som diablo).

Av pelvinauzer

Jag tänker köpa samma iphone i veckan, men jag sa att jag bara är intresserad av avhämtning (som utan våldsbrott betyder att jag är säker).

Av pelvinauzer

Vi hade en otrolig tur med knapparna, vi skulle först göra dom i trä men när vi kom till verkstaden där vi skulle arbeta fick vi en uppenbarelse :). Dom hade en hemmagjord låda som man kopplade in i dammsugaren, la en form ovanpå och förde sen över mjuk, uppvärmd plast över formen. När dammsugan sög ut luft sjönk trycket och ´plasten lade sig utmed formen, så det var så vi gjorde knapparna.

Av pelvinauzer

Sedan jag lämnade barnatiden och skaffade egen dator har jag alltid dammsugt på lagomt avstånd och borstat av kyflänsar och andra svåråtkomliga ställen med en tandborste, har inte orsakat några problem för mig.

Av pelvinauzer

För att svara på lite frågar vill jag säga några ord.

Storleken har att göra med nätagget, vi villa göra det skalenlig och inte för hög i förhållande med längden osv. Och vi ville inte lägga ned tid och pengar på att köpa nya eller modifiera datorkomponenterna.Så den fick bli skala 6,5:1. Visst mindre chassi = billigare lexanglas, men isåfall nytt nätagg, eller om vi råkar "pilla sönder" det under modifieringen måste vi köpa nytt likförbannat :). En liten besvikelse dock med tanke på att vi fick ett micro-ATX MB.

Sen att vi inte har någon utförlig bygglogg kan förklaras på många sätt, ett av dom är vi var 6 st i gruppen, 4 st som arbetade, en som tog kort och förde loggbok och en som antingen satt och tittade på eller försvann innan lektionens slut.

Knapparna har ingen funktion på grund av tid/penga brist så vi fokuserade på att få utseendet klart, och installera ett OS på maskinen. Men tanken från början var hela tiden att vi inte skulle ordna knappfunktioner förrän lådan var klar och ifall vi hade tid och pengar över, men tyvärr vart det tvärtom, 3 av oss fick jobba 6-9 timmar på fritiden och vi fick lägga ut ungefär 100kr själv på färg, och jag en tjugolapp på maskering :D.

Om datorn kan jag inte säga särskilt mycket, vi fick en äldre stationär dell dator av skolan.

Och till sist, nej den är inte till salu, om jag inte missuppfattat det hela så ska datorn ställas ut nån gång i framöver.

Tack för alla röster och kommentarer, fortsätt gärna rösta på vårt första men kanske inte sista bygge

/MvH Pelvinauzer

Av pelvinauzer

Ptja, försöka duger

Själv har jag spelat WoW länge och funderar på att byta till nåt nytt, finns det nån WoW spelare här som bytt till LOTRO ? Och isåfall var det värt bytet eller ännu en besvikelse?
För hittils har jag alltid kommit till slutsatsen att WoW är roligast, men om jag får veta mer kan det vara värt att slösa på nåns trial.

/MvH Pelvinauzer