Inlägg

Inlägg som Heinkel92 har skrivit i forumet
Av Heinkel92

Intressant, frågan är om man kan få en mer humant prissatt Macbook med de nya panelerna. Hade de legat runt 15k som dagens 15" hade det varit ett givet köp, men för 27k. Då är det en helt annan femma.

Av Heinkel92

Är det någon som lirar på NA? Letar efter någon att lira rankad duo que med, PM eller skriv här ifall någon är intresserad.

Ångrar lite att man inte valde en EU server, men man slipper visserligen den bristfälliga engelska som råder där. Communication is key!

Av Heinkel92

En 42" av denna får man nog inte under 20k, dock kommer den sälja som smör i solsken. Apple har satt sig i en position där de i princip kan ignorera andra tillverkares prissättning.

Av Heinkel92

När mitt första GTX470 fallerade var det exakt detta som hände mig, det började visas konstiga mönster på skärmen och alla färger blev felaktiga. Detta löste sig inte trots att jag uppdaterade drivrutinerna samt installerade om windows, då förstod jag att det var grafikkortet som spökade.

Av Heinkel92
Av Heinkel92
Skrivet av Deathdancer:

Hur menar du med tramsig? Tycker du att vi tramsar med lagen, eller att kontrollanterna tramsar med sin makt?

Det jag menar på är inte att lagen i sig är tramsig, självklart ska man betala för att att ta del av den tjänsten som västtrafik erbjuder. Det jag däremot tycker är tramsigt är sättet sådana här situationer behandlas, det är klumpigt och tramsigt. Även om kvinnan nu inte betalat sin biljett är det ett sådant oerhört resursslöseri, tre stycken kontrollanter samt polis för att denna kvinna ej har betalat, vilket om så är fallet de tydligen inte kan bevisa.

Hela situationen är för mig tramsig, speciellt med tanke på att liknande situationer förmodligen uppstår flera gånger om dagen runtom i landet.

Av Heinkel92

Tramsigt, varför har mänskligheten blivit så oerhört tramsig?

Av Heinkel92

Jonas, varför har du knäppt den nedersta knappen på din cardigan? Utöver denna miss så måste jag säga att ni återigen bjuder på mycket bra underhållning, fortsätt så!

Av Heinkel92

Trevligt reportage, bara jag som reagareade på "wäbhallen", skrockade gott i min stol.

Av Heinkel92
Skrivet av segen:

TOTALT smaklöst av sweclockers att länka till prisjakt med bästa pris för en ipad!

Jo det var lite lustigt.

Av Heinkel92

Kasta 560-serien i bingen nu.

Av Heinkel92

Det är med en tår i ögat jag bereder mig på att byta ut min kära Q6600

Av Heinkel92

Får ju hoppas att de bara inte gör det klassiska att först komma med ett förslag som de vet kommer få utstå stor kritik, för att sedan vika ner sig och framstå som the "good guys". Efter det är det betydligt lättare för dom att få igenom liknande mindre kontroversiella förslag, vilket var deras mål från första början.

Av Heinkel92

Vilken oerhört enerverande snubbe, klara inte mer än 2 minuter.

Av Heinkel92
Av Heinkel92

Vill bara tillägga att det visst går att spela på ett steamkonto på två ställen samtidigt, bara att ställa in så att en av klienterna kör i offline mode, detta gör det givetvis endast möjligt att spela singelplayer. Men det är praktiskt att kunna spela skyrim samtidigt som systern trots att jag inte har det på mitt steam.

Av Heinkel92

Ja jag säger då det, har varit samma debatter så länge jag kan minnas och som vanligt grundas de på ovetande och skrämseltaktik... börjar bli rätt tröttsamt hur medier är så subjektiva gällande spel, FPS i synnerhet

Av Heinkel92

Har haft Chrome sen någon månad efter det kom ut och har inte bytt tillbaka till FF en enda gång sedan dess. En liten, snabb och stilren webbläsare. Behövs inte mer.

Av Heinkel92
Skrivet av Tjodd:

Känns som COD och framförallt BC2 (för det finns väl inga andra BF-spel?) påverkat spelarna hur dom skall spela i BF3. Till viss del stämmer det tyvärr, men om fler kunde sluta tänka på sig själva och poänghetsen i första hand skulle fler (som inte bara drivs av sitt eget ego) kunna njuta av spelet.
Kanske är det att jag numera saknar twitchskills, tack vare åldern och begränsad speltid, och hellre söker mig till situationer som bättre gagnar mig och min spelstil, men det känns som att spelet mer eller mindre behöver fler av min speltyp för att det skall funka för alla.

Visst finns det störningsmoment; objekt som man inte kan glida över/bredvid, lampor som bländar i solljus, rubberbanding, några uselt designade banor, idioter osv, men jag har kul. Det är ett gigantiskt spel som i dagens mått mätt faktiskt inte är ospelbart vid release.

Håller helt med ang att COD och till viss del BC2 påverkat hur folk spelar FPS. Alla propagerar för ett så verklighetstroget spel som möjligt,vissa går så långt som till att diskutera kulhastigheten på olika vapen. Sedan klagar folk på "campers" och att man dör för lätt, jag menar herregud, Dice har gjort ett relativt verklighetstroget spel vilket borde leda till att man når mest framgång genom att just "campa". Det var ett tag sedan jag fick se ett videoklipp från BBC med amerikanska soldater springa runt som rabiesmittade hundar och skjuta från höften...

Vad jag vill ha sagt är väl egentligen, campa mera, personligen ser jag inte vad varför det nu skulle göra spelet sämre, betydligt roligare än att se ensamma gubbar springa runt som rambo för att sedan dö och klaga på alla som har förstått hur man spelar ett spel som BF3.

Av Heinkel92

Ja detta ser sannerligen intressant ut, synd bara att mössen i samma serie inte alls väcker samma ha-begär.