Inlägg

Inlägg som Heinkel92 har skrivit i forumet
Av Heinkel92

Shen är alltid ett stabilt val, hans förmåga att split-pusha är llite one of a kind så att säga.

Av Heinkel92

Hej P182 rip-off

Av Heinkel92
Av Heinkel92

Oj vad man blev sugen, frågan är ju när 7-serien kommer och om det är värt att köpa ett 680 såpass sent i livssyckeln. Tål att tänkas på fram till 00:00

Av Heinkel92

Förstår inte varför folk har fått för sig att det måste vara en K-modell för att man ska kunna klocka, det är lättare med en K-modell därmed inte sagt att man inte kan klocka en 3820 högre än en 3770k. Till TS kan jag bara säga, köp D14, den är tyst kyler minst lika bra som H100 och pumpen låter en del på Corsairs modeller. Hade en H60 innan som var allt annat än ljudlös.

Av Heinkel92

Dra upp din Q6600 till 3,6ghz och släng in ett 650ti som tidigare sagt, sen har du en kompetent dator ett bra tag framåt. Satt själv på en Q6600 fram till denna sommaren men bytte då 4gb RAM inte räckte för mina användningsområden, hade jag fått tag på billigt DDR2 ram hade jag nog suttit kvar på den.

Av Heinkel92
Skrivet av Aktsu:

Jag måste fråga vad det är för helhet? De har inga butiker, ingen telefonsupport med mera. Min fråga är helt enkelt vad du tycker CDON erbjuder som andra aktörer inte gör?

De ärenden jag har haft hos CDON har dem löst exemplariskt, jag vet inte hur ni andra resonerar men jag värderar billiga priser högst. Med tanke på att CDON har betydligt bättre priser än Inet så handlar jag hellre hos CDON. Garantiärenden får man ändå ofta ta direkt med tillverkaren, vilket många av dessa återförsäljare även rekommenderar. Support är säkert bra för Lars som ska köpa en "data", detta är som sagt ur mitt relativt snäva perspektiv.

God Jul pårej.

Av Heinkel92

Faller folks röst rent slentrianmässigt på Inet? Med deras priser ser jag inte hur dem kan ta hem årets datorbutik år efter år, visserligen är deras service bra men detsamma gäller CDON, Webhallen med mera.

Min röst föll på CDON då jag anser att dem erbjuder en helhet som de andra inte gör.

Av Heinkel92

Jag blir sällan arg när jag spelar, däremot blir jag arg varje gång jag måste använda mig av Steam. Det måste helt seriöst vara den absolut sämsta programvara som mänskligheten haft den dumma idén att skapa. Det kraschar ständigt, man är illa tvungen att använda det då alla spel ska registreras genom skiten, sen en sån sak att om man laddar ner ett spel kan man inte ens fördriva tiden med att lira ett singelplayer spel på Steam, då pausas nerladdningen. Vad i hela fridens namn är det frågan om? Programmet har existerat sedan 2003 och trots ett svindlande antal uppdateringar sen dess misslyckas man med de mest fundamentala funktionerna.

Origin som har funnits ute sen 2011 är ärligt talat betydligt trevligare att använda, inget av det jobbiga lagg som Steam har, detta trots SSD. Det enda positiva med Steam är de reor man anordnar.

Hoppas innerligt att Steam och Valve dukar under inför sin egen inkompetens och oförmåga att förbättra produkten. Steam är bloatware.

EDIT:

http://i48.tinypic.com/20utvev.jpg

Seriöst, kasta källkoden i Volga.

Av Heinkel92

Bidrag 8 passar uppenbarligen bäst ihop med sidans befintliga design, synd att folk inte ser det.

Av Heinkel92
Skrivet av joshoa:

Lan eller p12 disco, det kan man fråga sig...

Av musiken och besökarna att döma, det senare.

Av Heinkel92

Aningen dyr, men sedan är ju Black-serien relativt snabb också.

Av Heinkel92

Trevligt, för de som proriterar ljudnivå framför utseende, vill säga.

Av Heinkel92

Har 2 st Dota 2 nycklar som jag vill byta mot något, vad som helst i princip...

Av Heinkel92

Ge oss en ny generation!

Av Heinkel92

Edit.

Av Heinkel92

Ni har rätt i det ni säger, man kommer ha många arbetsår framför sig och då kan det va bra att jobba med något man tycker är intressant.... Har främst blivit stressad av att mina gamla klasskamrater verkar redan veta vad de vill göra och har hela sin framtid utstakad, sen att detta kanske bara är en fasad vet man ju aldrig.

Av Heinkel92

Ångest inför val av utbildning...

Hej,

Gick ur gymnasiet förra året (92:a) och läser i nuläget ekonomi i göteborg. Nu såhär i efterhand så ångrar jag mitt val då jag inte har något större intresse för ekonomi. När jag sökte det hade jag ingen vad jag ville läsa men kände en press på mig att jag borde läsa något "ordentligt", mitt stora intresse har alltid varit datorer och teknik men då jag läste samhälle i gymnasiet hade jag inte behörighet för att läsa Civ.ing. Trodde väl kanske inte heller att jag skulle klara av matten.

På senare tid har jag dock fått upp ögonen för bland annat programmering och därför börjat snegla på datateknik. Känns som detta är något jag verkligen skulle finna intressant och utmanande. Som sagt har jag dock inte behörighet utan måste i sådana fall läsa ett tekniskt basår först, det är inget problem i sig men med tanke på att jag nästa år kommer vara 20 så kommer jag vara färdig först vid 26 års ålder.

Är detta ovanligt sent? såpass att jag kommer få en nackdel i framtida jobbsökande jämfört med yngre stundter?
Vet inte om det finns fog för denna åldersnojja men den finns icke desto mindre, ni som pluggar/pluggat. Vid vilken ålder började ni och tror ni åldern spelar någon roll?

Skönt att skriva av sig lite

Av Heinkel92

Mycket kids, blir nog fort jobbigt tyvärr.

Av Heinkel92

Befarade detta, gillade Crysis men om trean är ett bottennapp i klass med tvåan kan de lika gärna lägga ner verksamheten.