Inlägg

Inlägg som persson78 har skrivit i forumet
Av persson78
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Madoor
Formatera datorn (eller vad man nu gör) med fel startdiskett. Tex en Win 98-startdiskett till en Win XP-dator. Det ger helt klart problem!

Varför skulle det ge problem?

Av persson78

Jag är ganska säker på att de skriver bärbar laptop för att deras annons ska komma upp både när folk söker på "laptop" och när de söker på "bärbar". Tada!

Av persson78

*Bort*

Sorry... läste inte inlägget riktigt. Utan slängde bara in länken till nix.nu då jag antog att det var för privatperson.

Av persson78

Det ska gå bra att installera på den nya datorn.

Av persson78

Men snälla! Ge er nu, det finns 5 miljarder såna här trådar nu... och den ni fick hålla till i låstes av samma anledning (skulle jag gissa) som ÖÄ stängdes.

Har man ett datorforum vill man nog inte lägga 90% av tiden på barnpassning av en ÖÄ-del.

Av persson78
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Angelgirl
Thx, för länkarna, jag har tänkt göra egna gubbar, fast lite skall ajg sno, de e för svårt

Skriv att du ska "inspireras" så klagar ingen sen.

Av persson78

Fan... Varför missade fattiga jag detta. Är ju inte så långt dit från Skövde.
Jaja, nu slapp jag slösa de få pengar jag har i onödan.

Av persson78

Har problem med officiella sidan, men kommer spelet till pc eller? I tv-reklamen visar de bara PS2- och X-Boxlådor och en sökning på webhallen visar även till GBA och DS...

Av persson78

Re: Re: Telia lurade mig

Citat:

Ursprungligen inskrivet av k0nsl
Dom är totalt sjuka I huvudet. Nu läste jag dock att DU slog till på eget iniativ och beställde; men blev lurad endå. Det är ju fel bara det.

Det jag är totalt sinnesjukt arg över är att jag blir uppringd säkert tre dagar i veckan av någon liten idiot som vill "sälja mig det billigaste abonnemanget som finns!!!!!" osv. med en massa ointressanta detaljer som man mest "hummar" över. Dom första fem gångerna som dessa personer ringde upp mig tänkte jag "Ja ja, dom tröttnar väl." men efter tionde gången då började jag bli allvarligt irriterad, jag har redan problem med att kontrollera ilska sen tar jag också blodtrycks medicin så det gör inte saken bättre alls! Hursomhelst. Den här personen, efter tionde gången, drog den vanliga smörjan om att allt kommer bli så mycket bättre och billigare, men som tur är så är jag lite cynisk så jag fattade ju givetvis direkt att det är lögn. Jag svarade att jag får väl tänka på det lite mera och gå igenom detaljerna och kontakta dem senare och ge mitt svar, men nej då, då säger han att vi kan ta det muntligt här och nu "Säg bara ditt namn så är allt klart"; ja då fattade jag ju att hela samtalet antagligen var inspelat, dom måste ju ha någon form av bindning, men jag la bara på luren.

Så varje gång idioterna ringer sitter jag bara och "hummar" med och säger spontant "Oj! Det låter intressant" osv. men när dom kommer till den punkten då dom vill att jag ska uppge mitt fullständiga namn då slänger jag bara på. Som om ingenting har hänt. Dom ringer fortfarande och försöker, varje vecka. Vilka idioter. Jag kan bara drömma om vad som skulle ha hänt om jag sa "ja" till dessa erbjudanden. Min ekonomi hade knappast skrattat iallfall.

-k0nsl

Du har inte funderat på att skaffa nix (www.nix.nu) så slipper du sånt där, förutom undersökningar eller företag du redan är kund hos. Kan ju vara bra med tanke på blodtrycket...

Av persson78

Men var det inte en liknande diskussion för ett tag sedan (över ett år sedan) och då försvarade sig den berörda butiken att man hade allmänt hållna villkor för att man sålde både till privatpersoner och företag, och att det stod så för att täcka upp vid försäljning till företag... men men, sen verkade det som om personalen inte INTE hade koll på det.

Av persson78

Konsumentlagen är en sk tvingande lag, dvs att den INTE går att avtala bort, så webhallen kan ju ta sig ngnstans.

PS. Med reservation för felaktigheter någon kan väl bekräfta. DS.

Av persson78

Kan även tipsa om ett program som heter BattleLAN för att lira LAN över Internet. Det är gjort för StarCraft o Diablo, men det funkade för mig o en polare i Sacred... (Sentenced här på forumet). Minns inte var vi hittade det, men det går väl att söka fram.

Av persson78
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ErikHK
www.1go.dk , 5 MB gratis, ftp-access

Tyvärr går det för tillfället (? Det har varit stängt 2 månader nu) att registrera sig där...

(Gick på samma nit när jag rekommendera 1go i en annan tråd, men det är ju inte som man registerar en ny sida stup i kvarten, men för den som har en sida där redan fungerar de fortfarande iaf.)

Av persson78

Re: Tradera

Citat:

Ursprungligen inskrivet av no title found
<BORTKLIPPT>
Vill du verkligen bli avstängd från Tradera och Antipiratbyrån?

Hehe... skrev han verkligen så? Avstängd från Antipiratbyrån!? Vem vill vara medlem där?

Läste lite fel först och trodde du sålt det för 1 kr, men såg sedan att du sålt det för ~1000 kr. Med tanke på att sidan du handlade ifrån inte verkar vara rumsren (säljer kopierade spel) så är väl risken stor att du köpt en kopia...

Av persson78

Även jag är lite intresserad, hade hemma en burk, men den hade scsi-hd så den djävlades lite (men det löste sig), men det som tog udden ur mig var alla program jag kunde välja under installationen....
Typ femtioelva olika textredigerare och den ena lät bättre än det andra och sedan alla andra program att välja på till det, och på en sån gammal dator har man inte hd-utrymme i överflöd.

Så för att komplettera trådskaparens fråga (om det är ok):

Vad kan ni rekommendera om man dessutom inte har hur mycket utrymme som helst att avvara?

Av persson78

Stackars grabb han verkar ju inte förstå att de driver med honom i intervjun.

Eller så är det grabben som driver med oss!

Av persson78
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Korgan
Struntprat om att det är 1års garanti. Allting som sälj i Sverige har 2 års garanti. Stå på dig!

http://www.konsumentratt.konsumentverket.se/mallar/sv/artikel...

Det stämmer INTE, det är två års reklamationsrätt och inget annat...

Av persson78

Windows Messenger är det du tänker på...

Det står nog i faq'en... http://forum.sweclockers.com/showthread.php?s=&threadid=26743...

Av persson78

Är det bara jag eller? Ni kom väl fram till att watteee spammades av alltgratis.SE och inte alltgratis.COM, så ni kan väl sluta kasta paj på varandra...

Av persson78
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Gräs-Mannen
1go.dk har inte fungerat för gratiskunder under en tid nu.

Hmm, det var ju typiskt... har varit nöjd med dem hittils. Jaja, redan reggade sidor verkar ju funka än så.