Inlägg

Inlägg som Danis har skrivit i forumet
Av Danis
Skrivet av sINsen:

Jag gillar twisting blades, men de är ju en högst subjektiv fråga

Verksr finns lite olika varianter på teisting blade? Jag kör något twisting blade trap på d4 builds men tycker inte just den är super rolig. Är dock bara level 15 ännu.

Av Danis

Vilken är den bästa o roligste rouge builden för att levla till 50 nu i första säsongen ? 😁

Av Danis

Finns det något sätt att göra tex dungeons med andra spelare utan att man känner någon som spelar diablo? Jag lirar själv men ibland hade man vart sugen på att köra med en grupp folk. Blir lite ensamt ibland

Av Danis

Spelar just nu sorcerer men funderar på att testa mig på något annat skoj längre fram, vilken klass är enkel, rolig och väldigt grym på att slakta monster?

Av Danis

Precis börjat spela, gillar det so far. Spelar sorcerer. Några tips nu såhär i början?

Vilken world tier borde man köra på? 1 eller 2? Hur har ni valt att göra?

Av Danis
Skrivet av MR-Boring-one:

Vilken blev det till slut?

Mvh

Har inte bestämt mig ännu, väntar nog till fresag för att se om det skulle hända något med priserna. Så jäkla svårt att bestämma sig.

Av Danis

Tack för tipset. För mig står det mellan

https://www.pricerunner.se/pl/27-3201600505/Laptops/Lenovo-Le...

Och https://www.inet.se/produkt/1967230/lenovo-legion-5-pro-16-ry...

Helt ärligt vet jag knappt vad som skiljer dem åt dörutom amd processor och intel? Någon som kan svara lite mer utdörligt vad det skiljer dem åt ?

Av Danis
Skrivet av MR-Boring-one:

Blev denna till slut:

https://www.pricerunner.se/pl/27-3201600505/Laptops/Lenovo-Le...

Lyckades lösa den till 1k billigare också vilket var trevligt.

Tack för hjälpen alla.

Hur löste du den 1k billigare om man får fråga

Av Danis

Vad tror folk om denna dealen på inet? Något att slå till på eller ska man ha lite mer is i magen och vänta o se om det syker upp något ännu bättre deal när det närmar sig fredag?

Av Danis

Jag är ju på jakt efter en gaming laptop men verkar vara svårt att hitta någon bra deal. Missade ju den för 14,5k. Hoppas dem sänker någon annan!

Av Danis

Är den för 14,5k slut såld redan? Försökte beställa en nu mem gick inte klicka på köp. Galet om det redan är slut. Black friday har ju inte ens börjat

Av Danis

https://www.netonnet.se/art/fyndvaror/gaming/gamingdator/barb...

Är det ett bra kap för en bra gaming dator ?

Av Danis

Vad tror folket om denna ? https://www.lenovo.com/se/sv/laptops/legion-laptops/legion-5-...

Antar jag kan ta studentrabatt på den med. Jag är ute efter en gaming laptop för lite allt möjligt. Spelar inte myxket men om jag blir sugen så ska den vara väldigt vass!

Av Danis

Vilka legion modeller är låt oss spga top 3 för gaming och max prestanda ?

Någon vänlig själ som kan slänga upp top 3 modellerna så jag vet exakt vilka man ska hålla utkik efter 😁

Av Danis

Någon mer som har problem med att plex servern försvunnit efter senaste uppdateringen? Jag kan inte få igång min server på shielden längre.

Av Danis
Skrivet av Fenrisulvfan:

Tack för din tid! Hur står sig denna i jämförelse? Tycker dem verkar snarlika

https://www.elgiganten.se/product/gaming/stationar-dator-gami...

Egen byggd är ju alltid bäst men om man jämför dem här två?

Av Danis

Köpråd med budget 10-11k

Hej jag letar efter en dator åt en kompis som spelar mest cs,wow och lol. Han har en budget på ca 10-11k och då ska montering ingå men windows behöver ej ingå. Har ni några bra tips för att maxa ut denna budget? Evigt tacksam för all hjälp jag kan få! 😁

Av Danis
Skrivet av Laxpudding:

Alla TV i guiden "tips" där jag valt bort varumärken du bör undvika pga låg kvalitet. Kolla i guiden så ser du hur de rankas. Köp de som rankas närmast – eller i – topklassen. Då har du köpt det bästa du kan finna för 20.000 kronor.

Om jag fattat det rätt så ska jag läsa din guide och kolla under sammanfattningen där du listar modeller under 3 olika katogorier. Om jag förstår det hela rätt så hamnar jag i den lägsta klassen om jag ska ha en 85" för 20k. Mellanklass modellerna verkar ligga runt 38k. Har jag förstått det rätt då?

Av Danis

Ingen som har tips på en 85" tv i 20.000kr klassen? Jag tycker det är en djungel utav tv apparater och himla svårt o veta vad mam ska välja. Är evigt tacksam för hyälp.

Av Danis

Ingen som har tips på en 85" tv i 20.000kr klassen? Jag tycker det är en djungel utav tv apparater och himla svårt o veta vad mam ska välja. Är evigt tacksam för hyälp.