Inlägg

Inlägg som FaEX har skrivit i forumet
Av FaEX

Okok, kollat något på conrad? Finns en del, men du får nog bläddra själv då det troligen är en smaksak hur den ska se ut.

http://www.conrad.se/A%2fV-Kontakter.htm?websale8=conrad-swe&...

Av FaEX
Av FaEX

6pin power ansluten som den ska?

Av FaEX

Har själv bytat fläkt i mitt gammla hx650 och där var den fastlödd iallfall, och jag tror det är det vanligaste på dom flesta aggen.

Av FaEX
Av FaEX
Skrivet av mille666:

Bara min blick som fastnade lite på tjejen vid 0:20..?

Jag hörde inget mer av vad Emil sa efter hon kom fram...

Av FaEX

Om du nu inte måste ha en molex så är detta ett billigt och enkelt alternativ. http://www.kjell.com/sortiment/dator-kringutrustning/kablar-a...

Av FaEX

Har själv köpt en Kab K4, och om man jämnför med en Ikea skrotstol så är det stor skillnad.
Dock så råder jag dig att provsitta Kab innan du ens tänker på att köpa en då dom är väldigt skålade.
Dom passar alldeles utmärkt i en miljö där man halvligger lite i dom, sätter man ryggstöden rakt upp så blir man lite framåtlutad och är man inte van vid det så tror jag att man får det jobbigt.
Valde därför K4 då den e minst skålad av dom, men den är inte i närheten av lika bekväm som dom andra lite dyrare modellerna dom har.
Fördel med kab är även att armstöden sitter i ryggen så man kan fälla upp dom om man känner för det så man kan komma närmre bordet i alla höjder.

Av FaEX
Skrivet av Oneoff:

Jag har inte sett så mycket av Windows 8. Men det känns rätt märkligt att Win 8 kommer till PC. Ett touch-interface som av 98% av PC användare kommer att navigeras med mus...Är det möjigtvis den första portningen från surfplatta till PC som görs?

Även har jag svårt för det fyrkantiga gränssnittet. Känns som microsoft grå är tillbaka i en ny skepnad. Jag kommer att hålla fast vid Win 7, dvs om MS inte återigen gör en fuling och släpper exempelvis divx 12 endast till Win 8 som påverkar mitt gameande.

Oyhe spel med Divx is the shit.

Av FaEX

Har provat både en ikea 600:- stol och en från mio för 2000:- men tyckt båda var skit så jag köpte en dyrare modell för att skona ryggen/nacken.

köpte den här för ungefär 6månader sen. http://www.abrm.se/nya-kontorsstolar/377-kab-k4-premium.html

Och jag har hört många kommentarer om att man är dum i huvudet för man lägger dom pengarna på en stol, men så mycket bättre det varit för min nacke och rygg så bryr jag mig inte ett skit. Hade jag valt nu igen så hade jag kanske tagit en modell högre ändå.

Av FaEX

HAr inte använt openWRT själv så ska inte säga säkert men prova ditt ip nummer från din leverantör istället för nollor.

Av FaEX

Har du skrivit 0.0.0.0 i source för vi inte ska se ditt ip nummer eller har du glömt att sätta ditt internet ip där bara?

Av FaEX

Vill man ha något tyngre som ändå har kvalitet så kan jag rekommendera Rammstein. Hörde det på en mässa spelandes på ett Burmester system, jävligt bra. Kommer dock inte ihåg vilket album det var jag hörde.

Av FaEX

Halogen transformatorn levererar 12v AC ut, och du vill inte ha växelspänning in till ditt moderkort.
Hittar du en som det står 12v DC på så funkar det bättre iallfall.

Av FaEX

Går även jag i samma tankar om att köpa en ny stol kosta vad det kosta vill. Har kollat lite på kinnarps och malmstolen, men det jag fastnat för mest är detta.

http://www.kabseating.com/office/application.asp?appid=28

Tyvärr så finns det inte så många svenska återförsäljare som säljer den, men e du beredd på att punga ut mellan 12-15000 så är denna stolen kung.
Kommer troligen köpa en själv så fort jag hittar någonstans där man kan prova dom olika modellerna så man vet vilken som känns bäst.