Inlägg

Inlägg som andg har skrivit i forumet
Av andg

@Dafydd:

Det är 1080p IPS, (LED).

Ingen thunderbolt. Laddare ingår, samt Windows 10.

Av andg

@Shezuer: Ja, kvitto finns, även orginalförpackningen.

Av andg

@Shezuer: Yes, den är kvar!

Av andg

Asus Zenbook Flip Touch (i7, 16G ram, 512 gb SSD)

Asus UX360UAK-PURE7 13" Touch

Dags att sälja min dator då jag har fått en ny. Nypris var cirka 15000kr

En kanonbra dator med bra komponenter som är lätt och portabel.
Har använts som pluggdator. Garanti kvar till april 2019.

Spec
13" TOUCH och Flip
16 GB ram 1866mhz
I7-7500u
Intel HD Graphics 620
512gb SSD
1.27kg

HDMI-anslutningar, ut 1 st
USB 3.0-anslutningar 2 st
USB Typ C anslutning 1 st
3,5 mm kombinerad ljudanslutning in/ut 1 st

Priset är inte förhandlingsbart.

Läs hela annonsen här

Av andg
Av andg

Excel hjälp

Hej

Håller på med en excellista och behöver lite hjälp. Jag har med hjälp av en kod jag har hittat på internet lyckats göra en "multiple selection dropdown list" som med andra ord i varje cell kan man klicka och alternativ kommer upp, men kan välja flera alternativ och då separeras dom med ett kommatecken. Problemet är bara att man kan välja samma värde flera gånger t.e.x så säg att man kan välja mellan äpple, päron och banan. Min tanke är att man kan välja alla tre hur som helst t.e.x så blir det banan, äpple problemet är det att man kan välja banan, banan alltså att det blir en duplicate. Jag skulle behöva hjälp med att få bort duplicates i varje enskild cell utan att det påverkar celler inunder där man ska kunna välja banan på nytt.

/A

Av andg

Oj det vad den jag sökte! Tack så mycket för hjälp och snabbt svar!

Av andg

Söker efter ett command i CMD

Som rubriken lyder så söker jag alltså efter ett specifikt kommando i CMD, om jag inte minns helt fel så ska kommandot heta något som "userconfig password2" eller typ "net userpassword 2" det kommandot ska göra är iaf att det popar upp en ny windows ruta där man kan välja lite olika inställningar för inloggning, lösenord m.m . Någon som känner igen detta kommando? Vet att det säkert finns lättare vägar för att göra detta men behöver ändå just detta kommando!

Tack för svar!

Av andg

Måste båda hårddiskarna vara lika stora? eller räcker det med att SSDn har tillräckligt med utrymme för det som finns på hårddisken?
Kan man även välja vad man vill ghosta?

Av andg

Byta till SSD (ghosta hårdiskar)

Orkade tyvär inte läsa tråden där uppe och tror inte att min fråga är särskilt krävande, läste lite snabbt om att man kunde ghosta mellan två stycken hårdiskar med hjälp av ett program.

Jag planerar att byta ut en av mina 500 gb hårdiskar till en ssd, självfallet så ska man väl ha sitt OS på ssd disken för snabbare startup m.m. Det jag då tänkte kolla är hur man går tillväga för att ghosta från sin gamla hårdisk till sin nya ssd (om det ens är möjligt?) För att jag har inget OS att installera på en ny och orkar installera om alla program/inställningar.

Det jag även tänkte kolla är om man kan föra över OS filer från hårdisk 1 till 2 och sedan byta ut ettan mot en SSD och sedan därefter föra över OS filer till SSDn?

Sitter i dagsläget på 2 st 500 GB - Serial ATA-150 - 5400 rpm.

Tack för svar!

Av andg

Det är en text i pdf jag söker ja och inte en bild

Av andg

bump

Av andg
Skrivet av Titane:

Provat att ominstallera Acrobat reader ? Avinstallera och därefter installerat det igen?

Redan testat ingen skillnad tyvär

Av andg

Ok, glömde väl att skriva lite info för att underlätta. Jag använder mig av windows 7 ultimate 32 bits, microsoft office professional plus 2010, adobe acrobate reader x, senaste versionen, har uppdaterad ALLA windows updates.

@Titane, enligt http://www.msoutlook.info/question/360 så ska windows 32 bitars operativ systems windows search klara av att söka i pdfer, men uppenbarligen inte min?!

Av andg

Outlook problem

Jag har lite problem med min outlook mail jag skulle behöva hjälp med, jag får väldigt mycket mail med PDF filer där det finns information jag vill söka fram, t.e.x ett order nummer. Problemet är att det jag söker i outlook söker inte igenom pdf filerna vilket outlook ska göra, någon som har någon idé hur man löser detta?

tack för svar

Av andg

lite hdmi/dvi frågor

Jag har köpt en ny dator för inte så länge sedan och nu häromdagen så fick jag en 22 tums skärm från jobbet en hp la2205wg men när jag sitter hemma så är det så fruktansvärt dålig bild när jag kopplar in den i datorn, då jag nämligen använder mig av en VGA kabel, jag har nu också fått en docka ifrån jobbet som har DVI ingång samt att jag har HDMI ingång i datorn, skärmen har också DVI ingång. Frågan jag då undrar är vad som är i teorin bäst att använda sig av eller så blir det kanske rent av samma resultat? Dvs ska jag använda mig av DVI+DVI eller DVI+HDMI?

Tack för svar

Av andg

Klockning angående ljud

Hej, jag sitter på en core2duo 3.0 ghz men enligt min egna åsikt låter den för mycket, jag undrar av rent intresse skulle datorn låta mindre om man skulle klocka ner den (är det möjligt?) alltså att fläkten skulle gå på lägre varv?

Av andg

Kan det vara att modekortet minnena och grafik kortet inte passar med varandra?

Av andg

Jag har redan testad att stoppa fläktarna som jag skrev där uppe ^
Men jag kom fram till att alla låter onödigt mycket
Så jag tror att jag kommer behöva 3 st nya fläktar

Av andg

vet inte vad du har för moderkort, men med mitt moderkort kunde jag ändra antal volt på fläktarna, du kan kolla och se om du kan få dom på höger hastighet annars är det väl att köpa nya fläktar eller vätske kylning