Inlägg

Inlägg som Traktor_APA har skrivit i forumet
Av Traktor_APA

Okej jag har undersökt saken och tänkte pröva en sista gång innan jag ringer dem och den här gången gav jag dem mitt nya kort (har två för tillfället i bruk när banken har skickat ut nya kort som är delvis PIN lösa) och det kortet fungerade där men tydligen inte mitt gamla och då är det frågan om samma funktioner och avtal på korten men inte samma kortnummer.
Ja jag är säker på att mitt äldre kort inte fungerade, prövade många gånger uppdatera informationen.
Nu står det ialla fall att pengar farit iväg så nu är det bara å vänta och se och hoppas på att det går vägen. Men tack för hjälpen och att nån nu iallafall funderade på problemet Tack!

Skrivet av WongFeiHung:

Från pargas är du också...stackars människa värre håla får man söka

Tog mig 20 år att inse det Sen flyttade jag till Ekenäs

Av Traktor_APA

Är skyldig microsoft pengar, vet ej hur jag skall leverera dem!

Jag känner mig lite osäkert om en sak och tänkte höra med er här för ingen i min bekantskapskrets kan något om dylika saker.

Införskaffade mig en ny mobil (Nokia Lumia 520) vid månadsskiftet. Hade haft telefonen ett tag och tänkte att jag skulle pröva att handla Angry birds från deras online store.
Sagt och gjort så gjorde jag det och Microsoft accepterade mitt kort och spelet var bara att ladda ner, dethär hände 7.8.2013.

11.8 så får jag ett mail av dem som det står att de inte kunnat dra pengarna från kontot och det ignorerar jag och tänker att det har int hunnit hända något ännu.

Sedan går det till den 13.8 och jag får ett nytt där de säger att de inte fått pengarna. Nu tar jag kontakt med deras support, pratar med nån som jag iallafall får uttrycket av att inte alls förstår vad det handlar om och tar saken väldigt lätt, misstänkte att det var någon sommarjobbare men jag vet ju inte säkert.
De gav som förslag att kolla att alla mina uppgifter stämmer och de gör de, Steam accepterar samma uppgifter så de funkar. Hon var medveten om att jag hade ett Visa Debit kort och hon verkade iallafall inte ha det som något problem.

Men jag inser ju nu att de inte kommer att kunna få ut några pengar från det eftersom det högst antagligen beror på att det e ett Debit kort och samtidigt blir jag lite orolig när de inte får sina pengar (0,99€) och deras support tar det så lätt. Inte vet jag om det e jag som e överparanoid men jag känner mig lite osäker med att vara skuld ett stort företag som Microsoft pengar även fast de är frågan om struntsummor.

Nu funderar jag hur jag skall gå tillväga? Skall jag bara låta det ligga o hoppas på att det blir glömt (det är bara automat mail som kommer ännu) eller borde jag ta itu med det? Och hur i så fall? Jag har 400MS points på Live kontot som de kan använde men det lyssnade inte ens supporten på...

Bör jag var orolig? Finns här eventuellt någon som jobbar/har haft och göra med liknande saker som kan ge tips? Tänkte gå till banken imorgon å höra om de har förslag.

Kan ju tillägga att jag bor i Finland om det hjälper upp något...

Tack!

Av Traktor_APA

kan fågeln prata ?

Av Traktor_APA

k prövade det, nu flyter det på bättre tack skall ni ha

Av Traktor_APA

oj glömmde nämna... kör med ATI drivers 10.12... nå tack för hjälpen får se om jag skaffar in ett nvidia kort eller så har jag windows kvar på disken så jag kan sticka dit varje gång jag vill se på film.

Av Traktor_APA

1080p flyter bra men int 720p

Hejsan!
Jag har några problem som jag hoppas ni kan svara på och jag har använt sökfunktionen men hittat inget.
När jag försökte se på Californication som var i 720p så var dålig bild och filmen frös emellanåt och for knaggligt fram. Kan tillägga att på andra system så är det hur bra bild och flyter på med samma filer... När jag sedan prövade med http://www.bigbuckbunny.org h.264 och 1080p så flöt det på som smort kanske lite eftersläpningar emellan men inte nära på som med Californication såg även lite smålagg i börjande men inget annat. Finns det inställningar att göra eller bättre mediaspelare... Prövade VLC men där var helt värdelös bild... Varför gör den såhär och finns det inte hardware acceleration till Linux.. hittade någon gammal artikel på google som påstod det...
Det system jag använder så består av följande
AMD Athlon x2 5600+ 3.2Ghz
Spahire 4850 512Mb
Linux Mint Debian Edition
GNOME MPlayer
Tycker att det inte skulle hacka sig fram med det...

H.TraktorN

Av Traktor_APA

Skulle vara kul att köra med någon faktiskt men jag är ganska grön på det ännu :S

Av Traktor_APA

Ofta du drar igenom spelen i ett kör ? Ser på när du drar Doom3 nu (hoppade in i mitten tror jag)... Är det första gången du spelar det för du verkar vara erfaren spelare iaf

Av Traktor_APA

Du hittar dom i datorbutiker.... Och det är väll Nvidia som har gjort kretsen på ditt kort inte själva kortet som är gjort av någon annan Gigabyte, Asus, Club 3D osv. ... Om du är missnöjd med Nvidia så måste du ta ATI:s kort och då är HD6870 ett bra alternativ... Sen funderar jag om du är riktigt säker på vad du skall ha, du har sett på både AGP å PCIe kort.... Du skall ha PCIe kort högst antagligen....

Av Traktor_APA

undergörande tror jag tyvärr är en ny maskin.... :/ är ett ganska tungt spel

Av Traktor_APA
Av Traktor_APA

den inbyggda funktionen är slö si in i helvete... för mig iaf

Av Traktor_APA

Problemet är väll att det inte får säljas sådana chassin på grund av "strålning". Datorbutiker brukar få in av de stora tillverkarna sådana lådor som dom kan ha i skyltfönstret. Du kan göra som jag och gå omkring och fråga dator butiker om dom skulle råka ha en reklam låda dom kan ge åt dig eftersom dom inte får sälja det... Själv komm jag över ett http://i207.photobucket.com/albums/bb22/Elemental-Dragon/Gigabyte%20Acrylic%20Case/Gigabyte-ACase3.jpg (inte min bild) helt gratis och nytt.

Av Traktor_APA

Jag funderar om jag skulle få trya någons clan någon gång, är från Finland men pratar enbart och flytande svenska (clanen måste vara svensk). Mina resultat kan väll i stort sett ses på TraktorN ||söker Tf2 clan || player stats - Lokalen TF2 game servers eftersom jag kör mycket där... Min totala speltid är enligt Steam 180.1timmmar.

Av Traktor_APA
Skrivet av Lösbonde:

Varför måste den renas på nytt? verkar ju helt sinnesjuka krav på renlighet

För att minnet består av så små delar som har en storlek av dam till exempel och dammet kan sedan blanda sig med själva minnestillverkningen och förorsaka problem i kretsarna... har jag rätt eller har jag fel ?

Av Traktor_APA

http://bildr.no/thumb/776121.jpeg

Måste visa mitt också

Av Traktor_APA

hmm det kan det kanske... varför har dom krånglat till allting? tack skall läsa igenom det imorgon och se

Av Traktor_APA

Sidnumrering

Hej jag håller på att skriva färdigt ett slutarbete och har ett problem, hur får man sidnumrering i ny Word 2010 jag vet var man får det men jag vill ha det så att det hopar över pärmen och innehållsförteckningen. Kan någon hjälpa mig ?

Av Traktor_APA

Prövat korten i annan maskin kan vara moderkortet...

Av Traktor_APA

Inget vad jag vet... Workstation är ju samma sak som en vanlig bordsdator vad jag vet iaf. Mellan server och "vanlig" dator så finns det dock skillnader.