Inlägg

Inlägg som astrob0y har skrivit i forumet
Av astrob0y
Skrivet av astros:

lånar lite av tråden om de e ok e själv sugen på köpa vattenkylning var inne på XSPC dual 5,25 Acrylic Res/Pump min fråga hur mycket låter den.. har tittat lite på Youtube o den låter ganska mycket för min smak någon som kan kommentera om den.
Min andra fråga kan denna kitt http://www.indomo.se/15006-EK-KIT-H3O-Supreme-LT-360-Cu driva cpu+gpu+360rad vet att den e lite klen men går det

JAg stördes inte av den konfigen när jag använde den pumpen. Mina hårddiskar lät mer.

Av astrob0y
Skrivet av Deathdancer:

Jag har ingen direkt erfarenhet av RX360, men vad jag läst till mig så presterar den väldigt bra oavsett high/ low rpm eller om fläktarna har bra statiskt tryck.

Annars brukar man väl generellt säga att radiatorer/täta flänsar vill ha fläktar med högt tryck. De bästa jag sett för detta ändamål är Scythe Gentle Typhoon, och beroende på hur känslig du är mot ljud så väljer du modell därefter. 800rpm är ohörbart utanför lådan förutsatt att du inte sitter i ett ljudisolerat rum och lyssnar maniskt efter den. 1150rpm är hörbar på högsta, och 1450 hörs lite hela tiden. 1850 skulle jag avråda ifrån eftersom att den har en större motor vilket gör att fläktbladsytan blir mindre och den annorlunda motorn ger ifrån sig ett lite mer distinkt missljud mot de med lägre hastighet.

Någon annan får gärna ge input och kontra det jag skrivit

den input jag kan ge är en (Facebook tumme upp). 1150 är de fläktar du bör satsa på

Av astrob0y
Skrivet av IshethZenunim:

Men alla oberoende studier som gjorts visar ju att "pirater" köper FLER filmer och MER musik och FLER spel än icke-pirater! Så har det varit sedan mina föräldrar var unga och spelade av skivor åt varandra, eller när jag växte upp och spelade in musik från radion och kopierade videofilmer.

Studierna som oftast refereras till är attitydundersökningar. Dessa är värdelösa på att berätta om människas faktiska agerande. Samtidigt är studierna som de sk piraterna refererar till ganska värdelösa i metod, urval och teoretisk grund. Nu var det ett tag sedan jag gick igenom de som då fanns tillgängla och jag tar gärna del av mer samtida studier.

Av astrob0y
Av astrob0y
Skrivet av anon42512:

Oh, det där måste jag testa.

Bli inte avskräckt över de trista första timmen Och glöm inte att göra introduktionen då det är många som skippar den och behöver mycket hjälp in /help

Av astrob0y

fallen earth.
riding the wasteland like a boss

http://i270.photobucket.com/albums/jj85/filip_Stalnacke/Frontend...

Av astrob0y
Skrivet av tripletutorial:

Detta är en gammal dator och ärligt talat orkar jag inte läsa igenom allt det dära bara för överklockling. Man kan inte få några små tips? Typ hur man klockar minnet lr nåt, tror jag läste lite om det i FAQ tråden.

Du orkar inte läsa igenom hur man ska göra men du ber andra att vara generösa med sin tid för att agera support? Väldigt konstigt i mitt tycke. Min rekommendation är att läsa genom FAQ då det leder till bättre kunnande. Jag läste igenom den när jag inte kunde något och lärde mig en hel del.

Välkommen till Sweclockers btw.

Av astrob0y
Skrivet av S_Z:

Nej, tack och lov finns det dem som fortfarande utvecklar spel för en nischad marknad även om de blir färre och färre. BIS och CD Projekt är ju två sådana exempel.

CD Projekt klagar inte? De försöker ju sätta dit piraterna, tycker ger en tydlig bild vad de anser om dessa: http://www.1up.com/news/witcher-2-dev-confirms-legal-action-p...

Som jag sagt tidigare, jag har köpt en hel del spel i mina dar och jag har inte ett enda som jag ångrar att köpt, trots att jag inte piratkopierar. Så jag håller inte med att det inte går.

Mer läsning om CD Projekts görande. http://www.techpowerup.com/156968/The-Witcher-2-Contains-Secr...

Nu spelar det ingen roll om spelet Witcher2 är bra. Nu ska spelet piratas enbart för principen...enligt de logiska argumenten i bla denna tråd.

Av astrob0y

Fåtal spel som behöver den här typen av prestanda. Så jag kommer troligen hoppa över den kommande generationen av gfx...igen. Och visst klarar mina 5xxx kort fortfarande av att driva de senaste liren i 30"

Av astrob0y
Skrivet av phz:

Det ska inte vara några problem. Så länge det är samma storlek så ska märke osv inte spela roll (viss reservation för att blanda 2 TB-modeller med "advanced format" och andra. Det går det också, men man får tänka på vad man gör). Det går även att blanda olika storlekar, men då kan du ju inte dra nytta av överskjutande storlek på den ena disken.

Tack för det snabba och utförliga svaret. Ser nu, via lite bättre sökning, att det finns en snarlik undran. Beklagar min hemska sökteknik.

Av astrob0y

ssd raid0. Olika diskar

Hej,
jag undrar om någon kan svara på frågan om jag köra raid0 med "Intel X25-M G2 80GB" och "INTEL 320 SERIES 2.5" 80GB"? Tack på förhand.

Av astrob0y
Skrivet av Xaluku:

Härligt, som bulldozer ägare fixar jag denna uppdateringen direkt

blev det bättre?

Av astrob0y
Skrivet av Romuhousu:

Har lirat min viking-krigare till 38 nu.. Heavy armor, shield och 1h vapen är i princip allt jag kört med. Nu börjar det dock bli lite enformigt, så jag har fått för mig att levla upp destruction för att göra någon form av warrior mage.. Bra eller dålig idé? Har inte ens tillräckligt med mana för att kasta något över novice ännu, men jag tänkte om jag börjar pumpa resten i magicka nu kanske?

Om du kör viking-krigare så borde du satsa på archery, magi tillhör de fördömda

Av astrob0y
Skrivet av Karma_3750:

Vill du vara kritisk mot en sida/butik så var väldigt säker på dina källor. De har inte gjort något fel, det är du som gjort dålig research.

Menar då det.

Av astrob0y

Yes! så nu är det bara några konsolportningar till så slipper jag köpa en xbox Kollar särskilt på dig Red dead
Liret lär ju vara sjukt tungdrivet iom random dx11 effekt :/

Av astrob0y

Inte tidigare?

Av astrob0y

Filma det hela. lägg upp det på youtube och länka det här och skicka även länk till support. enkelt

Av astrob0y

om jag inte minns helt fel så körde de väl med samma snack inför 4xx serien.

Av astrob0y
Av astrob0y

Inget mer stalker 2. Trist att utvecklare inte ser möjlighet i tunga singelplayer spel till pc...

Citat:

My friends at GSC believe that the reason for that is failed console publishing deal. GSC couldn’t sign any publisher for STALKER 2 on consoles, and GSC wasn’t strong enough to do it all by itself. STALKER 2 was going to become PC exlcusive, which isn’t a great future for story-driven game.

http://galyonkin.com/2011/12/09/pro-zakryitie-gsc/

Och ja, det är mycket pga piratkopieringen. Flertal utvecklare gnäller om att pc-marknaden inte är bra för dem... Om man inte utvecklar MP dvs.
Men det förstås, enbart bortförklaringar från utvecklare som inte utvecklar tillräckligt "bra" spel