Inlägg

Inlägg som 426H har skrivit i forumet
Av 426H

Tror jag skall köpa en i morgon. Tycker det är den mest intressanta netbooken i sverige. Enda konkurrenten är väl samsung nc10 men den verkar ju inte komma hit.

Av 426H

Jag kör nod32. Har exkluderat filtrering av µtorrent under setup\antivirus and antispyware\web access protection\http\web browsers. Men det hjälpte inte.

Av 426H

My.

Av 426H

Jag har samma problem med utorrent sedan ca 1 månad tillbaka. När jag drar igång utorrent segar webbrowsern ihop totalt.
Dessutom måste jag stänga av både windowsbrandväggen och UAC i vista för att kunna köra utorrent, annars kopplar internetanslutningen ner efter en liten stund. Helskumt.

Av 426H

Jag har samma problem sen en tid tillbaka. När jag startar utorrent segar webbläsaren ihop totalt, tar typ 2 minuter att ladda ner en sida. Kör vista och nod32. När jag stänger ner utorrent tar det ca 1 minut, sen funkar webbläsaren normalt.
utorrent är exkluderat från innehållsfiltrering i nod32.

Sen har jag ett annat problem med utorrent också. Jag måste stänga av både windowsbrandväggen och UAC för att kunna köra utorrent. Annars kopplar internetanslutningen ner efter ca 20 sek när jag startar utorrent. Efter det har jag bara lokal åtkomst i nätverket och är tvungen att stänga av och sätta på modem/routern för att komma ut.

Vore tacksam om någon kan hjälpa en noob.