Inlägg

Inlägg som Samurai237 har skrivit i forumet
Av Samurai237

eftersom den inte är spara heter den osparade dokument1 jag har fortfarande dokumentet öppet, skulle det gå att göra något åt det då?

Av Samurai237

Spara ett hängt word-dokument

Hejsan, min mamma satt och skrev i word när hon skulle avsluta skrivandet med en bild från klippart och då hängde sig word. Detta är inte första gången det hänger sig pga clippart. Jag undrar inte vad felet är utan jag vill veta om det går att spara dokumentet när det har hängt sig. Det går inte att göra något förutom att minimera fönstret och det står "svarar inte" Tacksam för svar snabbt!

Av Samurai237

Hejsan, jag letar efter några som vil spela odst med mig, gärna firefight. Min gamertag är samurai237

Av Samurai237

Halo 3 odst spelarkompisar

Hejsan, jag köpte odst i fredags och undrar om någon vill bli min vän på xbox live så kan vi spela tillsammans? Min gamertag är Samurai237

Av Samurai237

Jag har precis skaffat en elite,jasper, och den har funkat alldeles utmärkt. Lite onödigt att lägga pengar(ur microsoft synvinkel) på en inte så långt fårn fem år gammal konsoll som de dessutom lyckats på riktigt stabil nu på slutet.

Av Samurai237

Eftersom xbox 360 funnits ute sedan slutet av 2005 vilket om några månader blir 5 år så borde en xbox 720 inte vara allt för långt borta med tanke på att bungie(utvecklarna till halo-spelen) har sagt att halo reach som kommer sent 2010 blir deras sista halo spel till 360. De sade också att man får reda på vad som hände med master chief i kommande halo-spel som då kommer släppas till xbox 720(inte halo reach då detta utspelas före halo 1) Det kanske börjar bli dags för en xbox med häftigare komponenter.

Av Samurai237
Citat:

Ursprungligen inskrivet av tysonayt
EB Games kommer ha en bundle med Xbox 360 Elite, Halo 3, Halo 3 ODST och en extra handkontroll för 2899 kr, vilket jag tycker är ett väldigt bra pris. Första gången EB Games är billiga ^^ xD

http://www.ebgames.se/pdf/HaloODST_360_94x47.pdf (OBS, tar typ ett år att ladda pga. EB Games extremt sega server).

Annars har ju Webhallen endast Xbox 360 Elite (jasper, har nyss köpt en och fick Japser) för 2549 kr.

http://www.webhallen.com/prod.php?id=77068

Tack så jättemycket för gamestop-tipset :D, vet du om konsolpaketet kommer samtidigt som spelet den 22 september ?

Av Samurai237
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Steno
Mediamarkt har en elite bundle (jasper) med en extra kontroll samt 2st spel, Halo 3 och Fable 2. Kostar 3190kr.

Det låter som ett intressant paket men då de inte har en internet-butik är det lite långt att åka(bor nära karlstad)

Av Samurai237

Xbox 360 elite bundle

Hejsan! Jag ska köpa en Xbox 360 elite och kikade runt efter en intressant bundle men lyckades inte hitta någon där xbox'en inte var en falcon.

Här kommer frågan, Jag har läst på en del amerikanska forum att halo 3 odst kommer följa med elite-versionen utan extra kostnad fr.om 22 september, är det någon som vet något om det här.

Jag har också läst om att ett paket med 360 elite och halo 3 och halo 3 odst kommer till autstrailen och sydafrika, någon som vet mer om det här?