Inlägg

Inlägg som woxer har skrivit i forumet
Av woxer

jag tycker att det känns som om man knappt hinner komma någonstans på laddern innan en ny sesong drar igång och bara för att man möter någon lite bättre blir man nedknuffad 50 platser från där man var förra sesongen.. :/

är nog jag som spelar för lite helt enkelt, men det känns som om de byter sesong lite för ofta

Av woxer
Skrivet av Haziza:

Vad är denna tråd till för egentligen? Alla tycker olika och tråden kommer ha alla världens spel listande tillslut?

funderade också lite på det..

Av woxer
Skrivet av Schluug:

Jag laddar ner Windows fullt lagligt som student, så sluta vara sådan viktigpetter.

+ på den

Av woxer

testa dreamweawer

Av woxer
Skrivet av ps3fanswe:

Om man beställer från inet och sedan så är det 1 vara som kommer den 29:e. Skickar dom de som finns först och sen det andra? Eller väntar dom med hela ordern?

hade de båda varorna i lager?
men håller med Solding, du borde kolla upp det med inet.

http://www.inet.se/support

Av woxer

+ Bahnhof

Av woxer

Genre: Äventyr/skräck?
Amnesia: The Dark Descent

Genre: Arcade
Super Meat Boy
Bastion

Genre: FPS
Bulletstorm

Genre: Point & Klick
Monkey Island (serien)

Av woxer
Skrivet av 4.0:

Ni som säger att BF3 inte kräver teamplay måste ju vara korkade. Bara för att det inte är effektivt att springa som en jävla klump med sin squad på 4 pers betyder det inte att teamplay inte behövs. Bara 25+ åringar som har fått för sig att teamplay är att springa runt tillsammans och bli ägda för dem saknar spelförståelse..

mjo.. men det känns inte som ett spel som kräver "team play" dvs i battlefield så kan squaden vara utspridd på hela kartan och varje person kan göra lite vad han/hon vill, men om man tar LOL tex så räcker det med att en person spelar dåligt för att man ska förlora hela matchen. bara för att man strävar mot ett gemensamt mål som i battlefield behöver det inte betyda att man behöver sammarbeta för att vinna.

Skrivet av biorrith:

Portal 2 är det första jag tänker på! Samarbetar man inte sitter man fast. Jag och in bror hade vissa dispyter om vem som skulle göra vad ^^ Max 2 spelare dock, men det är väl inte alltid som alla är online?

Magicka annars. Bjuder på många skratt med sin humor. Ställer lite krav på teamet då offensiva magier inte bara skadar dina fiender utan även dina lagmedlemmar. Missar du med en healing så healar du dina fiender Max 4 spelare dock.

kan ju säga att coop i portal är ganska kort, spelade igenom det på kanske 5 - 6 timmar, sedan tyckte jag att det var ganska lätt.. men av vad jag har sett på youtube så har jag dragit slutsattsen att det måste vara jag och min kompis som är helt otroligt grymma på logiska pussel. vi fastnade bara på ett fåtal ställen =), men på andra sidan så var coopen VÄLDIGT rolig att spela igenom och rekommenderas verkligen. men kanske lite dyrt för fullt pris.

Magicka är ett kul och unikt spel som är väl värt pengarna, rkomenderas starkt.

Av woxer

har ett Corsair 650w som driver två HD5850 och 6st hdd. jag vet att amd drar mer ström än amd korten så skulle iof tro att ett på 500 watt elelr mer skulle funka i ditt fall

Av woxer

Beskrivning av problem:

Jag har problem med att ansluta till servrarna/starta BF3, Detta började någon gång efter senaste patchen strax innan jul.

Problemet jag har är att när jag försöker ansluta till en server så står det i rutan nere till vänster att den först "Joining Server","Initializing" "logging in","Connecting", "loading level" och sedan står det "Playing!". när den visar "Playing!" öppnas spelet och en svart skärm där det står "Loading" visas i ca 5 sekunder sedan stängs spelet ned och det står "Game disconnected: could not join server"

Speciell hårdvara:

Sitter på 5850 och 5870 i CF, men tror inte att detta är något problem då spelet funkade felfritt tidigare. Jag har även uppdaterat drivrutinerna för dem.

Mjukvara:

Senaste

Försökt utan framgång:

- Uppdatera Punkbuster manuellt med hjälp av PBSetup
- öppna portar i Routern
- stänga av UPnP i routern
- Installera om Origins
- Installera om BF3
- Stänga av antivirus program och brandvägg
- Uppdatera Drivrutiner
- Skrivit Mail till EA - Inget svar än
- lägga till origin i windows brandväggen och tillåta allt.

Lösning:

Efter en ganska lång mailväxling med EA-support så föreslog de att jag skulle gå in och stänga av "Allow other network users to connect throgh this computer's internet connection"

Gå till
- Controll Panel -> Network and Internet -> View networ status and tasks

- sedan till vänster klicka på "Change adapter settings"

- högerklicka på den anslutning du använder och välj "properties"

- klicka på fliken "Sharing" och avmarkera boxen "Allow other network users to connect throgh this computer's internet connection"

klart!

Av woxer
Skrivet av Burks:

det är motivet man vill ha!

I second that

Av woxer

undrar också om det kommer fler?

Av woxer

kan ju slå ett slag för Star Craft 2, om man inte gillar att spela på laddern så finns det ju alltid tonvis med custom kartor som är roliga att spela.

om det inte passar så kanske world of tanks är något.
Jag har inte testat det själv men hört att det ska vara populärt och det är gratis..

Av woxer

hade inte en TV med wi-fi anslutning varit en bra ide så man lätt kan komma åt datorn trådlöst via nätverket och där ett gränssnitt så som XMBC är installerat på TVn. detta hade nog varit perfekt för många som inte har en PC / HTPC kopplad till TVn

Av woxer

nepp.. inga problem

(använder chrome)

Av woxer

ville bara uppmärksamma att om man går in på forum -> Mina trådar så kör den inte temat på hela sidan, dvs trådarna har fortfarande det gamla temat. Vet inte om det är så att jag missat att kopiera någon rad eller om det är inprogrammerat än.

som sagt ville bara uppmärksamma detta

Av woxer
Skrivet av infexis:

Jag tycker att ni ger riktigt bra anledningar och åsikter, och det tackar jag för.
Jag håller med om det mesta vill jag först säga, men ändå finns det lite grejer som stör mig.

1. jag har boxen och pc kopplat till samma skärm, så ingen skillnad där
2 jag har dålig syn som jag vet sen tidigare, men inte skylla på det, rättare sagt så har jag dålig syn för detaljer.
t.ex. någon kan se vissa sjuka detaljer i spel som t.ex. hur bra grafik det är på marken, men jag ser inte sånt på samma sätt.
3. jag har en laptop som jag gör andra saker på, så att en xbox inte klarar av det bryr jag mig inte om
4. lägre fps, seriöst hur märker man egentligen det förutom i ciffror man får av benchmarks?
5. jag moddar ändå aldrig spel, spelar som det är tänkt..
6. vad gäller att kunna byta komponenter, det är lite dumt att jämföra en framtidssäker pc som kostar en hel del, kanske 10k mot en konsoll som kostar typ 2k. köp en gaming pc för 2k om du kan som klarar alla spel utan lagg..och ha den i 10år som ovan nämnt

jag vill igen påminna er, den här tråden gjorde jag för att jag själv är sugen på en pc, men varje gång jag skapar en inköplista så kickar hjärnan in och jag får upp den frågan "varför" Så det är inte meningen att säga att jag tycker att xbox är bättre eller pc är bättre, utan jag försöker få klart för mig vad majoriteten tycker, och kanske om det går övertala mig så jag slipper fråga mig själv "varför" -hoppas ni förstår

med de anledningarna som grund skulle jag säga köp en konsol, det hade jag gjort. däremot så kommer snart nästa generation konsoler nästa år, eller kanske till och med redan vid jul. dessa konsoler kommer dock ligga runt 500$ som nuvarande konsoler gjorde vid release. Men det finns ju bra spel till de konsoler som finns nu så köp en ps3, leta upp några kul partyspel och bjud in kompissarna på spelkväll vetja

Av woxer

nää.. det tror jag verkligen inte, det är ju trots allt justin.tv som tjänar pengar på att du har tittare. man signar upp med ett gratiskonto och jag har aldrig hört ngt om att stremare har behövt betala

står säkert mer på deras sida om det.

Av woxer

ja tack!

Av woxer

ananrs akn ju en fractial design R3 vara ngt, ett riktigt bra chassi med mång Hdd platser om det är sånt man vill ha. ligger något över din budget men är ett bra chassi.

sweclockers recension om R2 an
http://www.sweclockers.com/recension/6197-fractal-design-defi...

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=974073