Inlägg

Inlägg som Dew87 har skrivit i forumet
Av Dew87
Skrivet av Dew87:

Jag har ett Asus ROG STRIX B550-F GAMING och en AMD Ryzen 7 5700X som bör kunna köra med ECC minnen?? Jag har dålig koll på vad som fungerar men om du har 4st 32GB DDR4 ECC minnen som fungerar till det så kan jag bjuda 700kr + frakt.

Länkar till produkt sidorna för Asus ROG STRIX B550-F GAMING och AMD Ryzen 7 5700X
https://rog.asus.com/us/motherboards/rog-strix/rog-strix-b550...
https://www.amd.com/en/product/11826

Av Dew87

Jag har ett Asus ROG STRIX B550-F GAMING och en AMD Ryzen 7 5700X som bör kunna köra med ECC minnen?? Jag har dålig koll på vad som fungerar men om du har 4st 32GB DDR4 ECC minnen som fungerar till det så kan jag bjuda 700kr + frakt.

Av Dew87
Av Dew87

Bjuder 600kr + frakt för Asus Dual 1060 6GB

Av Dew87
Av Dew87
Av Dew87

Tackar. Det blev ett köp

Av Dew87
Av Dew87

Tycker det är upp till var och en i single player spel att avgöra vilken svårighetsgrad de vill spela på och inte upp till någon annan. Föredrar själv dock om personer som lägger upp gameplay videos på youtube och liknande är bra på spelet då det är mer underhållande att titta på för min del än att se på någon som inte är bra på spelet.

Det kan vara kul att spela ond i vissa spel men är oftast inte mitt första val. Jag spelar ofta tåffel första gången i ett spel och försöker få så bra utfall av storyn som möjligt. Väljer också oftast att inte döda mer nyckel personer än nödvändigt då det kan ge extra content längre fram i spelet. Ibland till ens fördel men har hänt att man har blivit biten i baken ett par gånger också

Av Dew87
Skrivet av rwkk:

Jag är dålig på RP då jag snabbt går över till min/max vilket i sig gör det tråkigt. Men i vissa spel var det kul att ha en ondskfull karaktär som jag minns, där valen faktiskt gjorde skillnad (tänker främst på Kotor).

Förstår inte riktigt vad du menar med story mode. Är stor skillnad mellan spel och spel. Story spel är inget för mig, däremot tyckte jag om att titta på Detroit: Become Human på youtube. Story mode i krigs- eller racingspel brukar oftast vara tråkiga, speciellt ifall de försöker göra något annat än vad spelet är utformat till. Eg. SW Empire at War.
Men ifall du bara syftar på story spel, och mellan enkelt och svårare val så tycker jag nog att båda är lika tråkigt. Tycker inte de borde vara spel alls från första början.

KC:D är lite mer av ett spel då den har bra och kul combat, men jag vill minnas att den hade olika svårighetsgrader? Nej, jag ser ingen poäng i att ha en överdrivet enkel grad/odödlig för det spelet. Men varför någon skulle bli arg över att en annan person vill ha ett val kan jag inte förstå heller direkt.

Tror TS syftar på svårighets grad Story mode (edit: ofta den absolut lättaste svårighetsgraden) vilket är väldigt enkel och spelas för att spela igenom spelet snabbt och enkelt utan någon direkt svårighet spel mässigt.

Av Dew87
Av Dew87
Av Dew87
Av Dew87
Skrivet av BigO161107:

Du får ju inte direkt bättre prestanda av att slå av de inställningarna😅 Det är mer en smaksak.

Påstod aldrig att det gav en massa prestanda. Ändrar dock mycket inställningar så det var bara ett exempel.

Av Dew87

Jag skippar uppskalningstekniker för mitt 1440p spelande. Jag ändrar rätt mycket inställningar i spel dock som att till exempel alltid slå av motion blur samt depth of field.

Av Dew87
Av Dew87

Min erfarenhet av när jag hade mitt M$ konto aktivt var att inställningar ändrades hej vilt på min dator vid uppdateringar m.m. Typ att M$ visste bättre hur jag vill använda min dator än vad jag själv vet så att det är bäst att de tar kontroll. Har kört lokalt konto de senaste åren och har inga problem att använda Onedrive, M$ Store m.m som kräver det. Var bara att logga in med mitt inlogg och tacka nej när de igen försöker packa på mig att använda M$ konto överallt.

Av Dew87
Av Dew87
Av Dew87

Kör Midi tower själv. Skulle önska mer riktigt små SFF chassin med stöd för ITX för kontorsbruk utan plats för grafikkort men plats för nätaggregat.