Inlägg

Inlägg som Dew87 har skrivit i forumet
Av Dew87
Av Dew87
Av Dew87
Av Dew87
Av Dew87

Har jag tillgång till egen dator så använder jag den. Händer att man använt telefon också för näthandel. Jag förstår att många börjat skippa dator helt då det mesta går att göra med mobilen.

Av Dew87
Av Dew87
Skrivet av heretic16:

Jag vill uppnå det bästa

Det är för 32-bit som jag ska köra. ARM processorer. Då kanske jag ska välja 9 decimaler....bara för att? Jag menar, det skadar väll inte om jag har 9 decimaler, trots att/om min processor har bara stöd för 7 decimaler?

https://en.wikipedia.org/wiki/Single-precision_floating-point...

Om du vill "uppnå det bästa ;)" så skulle du kunna spara talen i dess flyttalsrepresentation i filerna om inte läsbarhet från filen är ett prio. Sen kan du konvertera talen till och från i programmet när du skriver till och från filen.

Av Dew87

Gött att se att bra spel fortfarande säljer

Av Dew87
Av Dew87
Av Dew87

Är inne på min fjärde smarphone. De 2 första byten har varit ett stort lyft jämfört med telefonen innan. Sista bytet var från en Poco F1 till en F3 vilket inte behövdes. Anledningen var att jag ville få min Peltor WS Alert XP att fungera korrekt så testade att byta luren vilket inte hjälpte. Jag tror dock det är mjukvaran i Peltor WS Alert XP som inte fungerar som den ska med nyare Android versioner.

Av Dew87
Av Dew87

Logitech UltraX Premium Keyboard 😀

Av Dew87
Av Dew87

Får se om nvidia kommer göra något åt de nya seriens kort. Min gissning är att Jensen & co kommer skylla allt på det ekonomiska läget och konsumenterna.

Själv anser jag att korten i 4060 serien skulle varit 4050 serien med pris lapp därefter. Jämför man specifikationerna så ser de mer jämförbart mot 3050 serien än 3060 serien.

Av Dew87
Av Dew87

Var inte många av de listade spelen jag har spelat. Var bra musik stycken dock

Av Dew87

Gissar på att många röster på Fulltower ska egentligen ligga på Miditower. Definitionen för chassi storlek verkar vara väldigt rörig dock.

Av Dew87
Av Dew87
Skrivet av Det Otroliga Åbäket:

De här företagen går ju med vinst av en orsak: för varje leverantör finns en break-even-punkt där det lönar sig att köpa hårdvaran istället för att hyra den. Om man tror att man har en chans att få tillbaka en del av pengarna genom att sälja hårdvaran när den inte längre behövs hamnar denna break-even ännu tidigare.

Basen för denna kalkyl finns hos de flesta leverantörer. Några exempel:
https://calculator.aws/#/
https://azure.microsoft.com/en-us/pricing/calculator/?cdn=dis...
https://www.linode.com/pricing/

Tackar för svaren. Jag kollade upp de listade alternativen och tyckte att priserna var något saftiga. Kom dock på att priserna för RAM minnen har legat väldigt lågt den senaste tiden vilket slutade med att jag köpte till 32GB extra för 799kr.