Inlägg

Inlägg som bokemon90 har skrivit i forumet
Av bokemon90

Jag har en dell inspiron 9300 jag också och idag la grafikkortet av tror jag, så när jag startar datorn och kommit till välkomsskärmen blinkar skärmen svart och färgerna är konstiga (har även försökt med en annan skärm) och när jag kör i felsäkert läge så är färgerna bara konstiga någon idé om vad jag kan göra?

Så är det grafikkortet eller bildskärmen?

Snälla Hjälp!

mvh Björn

Av bokemon90

Problem med Dell Inspiron 9300 bildskärm

Jag har en dell inspiron 9300 och idag blev skärmen konstig, när jag startar datorn och kommit till välkomsskärmen blinkar skärmen svart och färgerna är konstiga (har även försökt med en annan skärm) och när jag kör i felsäkert läge så är färgerna bara konstiga någon idé om vad jag kan göra?

Är det bildskärmen eller Grafikkortet som krånglar?

Snälla Hjälp!

mvh Björn

Av bokemon90

Problem med Dell Inspiron 9300 Grafikkort

Jag har en dell inspiron 9300 och idag la det av, när jag startar datorn och kommit till välkomsskärmen blinkar skärmen svart och färgerna är konstiga (har även försökt med en annan skärm) och när jag kör i felsäkert läge så är färgerna bara konstiga någon idé om vad jag kan göra? och vad hände med ditt grafikkort? snälla hjälp!

mvh Björn

Av bokemon90

Jag har en dell inspiron 9300 jag också och idag la det också av så när jag startar datorn och kommit till välkomsskärmen blinkar skärmen svart och färgerna är konstiga (har även försökt med en annan skärm) och när jag kör i felsäkert läge så är färgerna bara konstiga någon idé om vad jag kan göra? och vad hände med ditt grafikkort?