Inlägg

Inlägg som Galna_Dvärgen har skrivit i forumet
Av Galna_Dvärgen
Skrivet av Sampabowie:

Tycker att du ska gå på Samsung med tanke på dess stabilitet. Tycker inte att du ska gå på Intel 335, hört en del kasst om den.
OCZ hade mycket problem med stabilitet i början, hur det är nu vet jag inte. Som sagt, jag slår ett slag för Samsungen.

/S

Så du tror inte Inteln är värd 150kr mer? Är det många som har haft problem med den, intel har väl ett gott rykte med sin SSDer? Såg att den hade en gammal kontroller som kanske ställer till problem.

Av Galna_Dvärgen

Välja mellan 3 olika SSD

Hej jag står och väger mellan tre olika SSD-er här, var bestämd för Samsungen men hittade både intel och OCZ Vertex, exakt hur snabba dom är gör ingen större skillnad men den måste vara hyffsat problem och krångelfri. Man har ju kanske inte hört det bästa om OCZ Vertex. Vilken är det mest prisvärda valet?

- 240GB OCZ Vertex Plus R2 2.5" SSD - 999 kr

- 180 GB Intel 335 - 995 kr

Samsung Evo 840 120GB - 850 kr

Av Galna_Dvärgen
Skrivet av Solding:

bör fungera, jag kör med 2 olika minnessorter (2 st av varje), olika märke/volt/hastighet mm det funkar prima för mig XD
kanske inte det bästa men

Så det är bara att ploppa in dom? Ingen större risk för blåskärmar m.m alltså? Låter bra!

Av Galna_Dvärgen

Fungerar omaka minnen?

Hej!

Hurdana är reglerna för att omaka minnen ska fungera tillsammans? Måste dom vara lika stora?

Kan jag ha mina http://www.inet.se/produkt/5304315/corsair-4gb-2x2gb-cl9-1333... tillsammans med http://www.inet.se/produkt/5305904/a-data-8gb-2x4gb-cl9-1600m... Jag hittar inte den exakta modellen på mina corsair XMS3 men jag har för mig att dom var 1600 mhz precis som dom andra.

Av Galna_Dvärgen

CAD-Dator till student

Hej!

I höst ska jag börja på högskolan och behöver en dator som klarar av alla de CAD-programen som vi kommer att använda oss av, bland annat solid edge och 3d Studio max. Jag har tittat på dehär datorerna, och tänkte att dom verkade vara ganska bra: Asus G75VW-T1115V, HP EliteBook 8560w LY529EA och HP EliteBook 8570w LY554EA#AK8. Men jag tänkte jag skulle kolla här på forumet om de fanns någon som kunde hjälpa mig att avgöra vilken som funkar bäst, eller om de eventuellt finns någon annan som funkar bättre? Funkar Asusen även om den inte har quadro?

Har en budget på 15-20 tusen

// Blivande student

Av Galna_Dvärgen

Kan inte tabba ner BF3

Hej alla!

När jag försöker tabba ner BF3 så crashar det och tar ~ 15-20 minuter innan dator kan användas igen. Samtidigt även om jag stänger ner det genom "quit" så drabbas jag av spöklagg på datorn efter, nästan som om det fortfarande kördes i bakgrunden och behöver resurser? Detta kombineras med extrema laddningstider, det är inte ovanligt att det första objektivet redan är sprängt när jag kan spawna i rush. Det konstiga är att jag inte hade några alls problem med betan, kunde tabba ner stänga och öppna hur jag än ville samtidigt som det laddade kvickt. Spelet laggar inte det minsta när jag väl spelar (utom när jag dör ). Vad kan vara fel?

Av Galna_Dvärgen
Skrivet av Firkraag:

Förrenderad trailer, spännande.. eller inte.

Live action till och med!

Jag ser fram emot Rome 2 som fan mitt första RTW, har köpt varenda en sen dess, varit lite besviken på dom sen empire men det är som bortblåst när man såg "ROME 2"!

Av Galna_Dvärgen

Så byta batteri kostar 1500 SEK i kina, 500 var ingen stor skillnad (för kina)!

Av Galna_Dvärgen

Håller med Ninotramp, skaffa Zeus! Sjukt bra spel gammalt, men är fint på ögonen.

Av Galna_Dvärgen
Skrivet av sj6:

Håller på att adda ner det på steam nu! Verkar lite mer in-depth än total war, får se om jag gillar det!
Några mer förslag?

Av Galna_Dvärgen

Spel med val som tema

Hej!

Jag letar efter spel i stil med Svea Rike, eller King of Dragon Pass. Alltså spel som (gärna) är turbaserat och ger dig problem som du får välja lösningar till ur en lista som har konsekvenser senare i spelet. Annars kan det vara vad som helst, men det skulle vara kul om det var från 2000 och framåt! Någon som vet något?

Av Galna_Dvärgen

Jag skulle föreslå att du köper http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=587879 för det priset. Det är äkta Hi-Fi och allt! Varför du inte behöver 5.1/7.1 kommer nog någon från ljud-delen av forumet förklara för dig. xD

Av Galna_Dvärgen
Skrivet av rockabilly65:

Namnet passar dig
Say no more...

Allt annat var upptaget säger jag! Upptaget. Men vadå, gillaru int' okami?

Av Galna_Dvärgen
Skrivet av Phod:

Som felmeddelande 1 säger så är anropet till Content.Load, du måste ange en typ:

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/bb197848.aspx

Det löste det! Tack som fan. Lade till <Texture2D>

Kan låsa tråden nu!

Av Galna_Dvärgen
Skrivet av 2infinity:

Vector2 måste väl ta två värden och inte bara ett eller?

Jag får fel på hela raden. Felmedelandena står i svaret ovan. Ska det fungera att bara skriva Private Player player? Är det ens det som är problemet?

Av Galna_Dvärgen
Skrivet av anon150287:

Vad får du för felmeddelande?

Jag får tre stycken:

Error 3 Argument 1: cannot convert from 'T' to 'Microsoft.Xna.Framework.Graphics.Texture2D'

Error 2 The best overloaded method match for 'WindowsGame1.Player.Player(Microsoft.Xna.Framework.Graphics.Texture2D, Microsoft.Xna.Framework.Vector2, Microsoft.Xna.Framework.Graphics.SpriteBatch)' has some invalid arguments

Error 1 The type arguments for method 'Microsoft.Xna.Framework.Content.ContentManager.Load<T>(string)' cannot be inferred from the usage. Try specifying the type arguments explicitly.

Av Galna_Dvärgen

private field of type “Player”

Hej Swec!

Sitter och gör denna guide

Allt går bra tills han plötsligt drar till med:

"Next we want to tell the game to create a player which we can use. Open up your ShmupGame (or equivalent) class. Add a private field of type “Player” called “player” to the class. Next, add a private method as follows..."

Då skriver jag såhär vilket är fel. Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva där.

private Player player;

void startTheGame()
{
player = new Player(this.Content.Load("Player"), new Vector2(16), this.spriteBatch);
}

Att ha {} efter player ger också fel utslag, någon som kan hjälpa?

Av Galna_Dvärgen

Ingen som nämnt Okami än? Helt sjukt kul, ett av de bästa spelen genom tiderna enligt mig. Tyvärr gick Clover Studios i konkurs efteråt..

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/be/OkamiNTSCcov...

Av Galna_Dvärgen

Gjorde en hemsidan till UF i skolan, den är lite tom just nu men är tänkte att fyllas på när projektet ( android-spel! ) skrider framåt. Någon som har några synpunkter kanske?

http://crosshair.se/

Av Galna_Dvärgen
Skrivet av zki:

Jag antar att du tittar på testen för "3DMark 05 - Standard 1024x768" vilket inte är så relevant idag. Andra test visar att GTX 570 kan vara minst 25% bättre.

Aja, jag scrollade till första iallafall.