Inlägg

Inlägg som kallediallo har skrivit i forumet
Av kallediallo

kollade det nu med coreTemp och där låg cpu:n på 55grader när jag testa msi kombustor. allt funka fint i 720p men satte jag 1680*1050 så tog det bara 20 sekunder så slog datorn av och starta om. watten steg lite kraftigare och kan tänka att törstiga nvidia kortet sög oxå.
så jag tror att det är nätagget som inte mäktar med längre

Av kallediallo

ja, har aldrig haft problem så innan när jag spela med det gamla graffet. då maxa jag så gott det gick, nästan så det hacka i spelet. om läser runt och gissar skulle jag kunna tro att när geforce kortet trimmar sig själv så drar det mycket kraft och nätagget klarar inte att peaka. köpte agget 2005

Av kallediallo

det har jag inte kollat, tror inte det ska va ngt problem. har en zalman kylare, CNPS9500A LED. brukar skruva upp fläkten innan jag börjar spela. har gjort grafiktest från futuremark och då hände inget. men ska kolla tempen.

tack

Av kallediallo

Datorn startar om sig, men bara när jag spelar

hej

ännu en tråd med att datorn startar om sig, men jag har inte hittat ngt liknande.

Innan det börja hända så hade jag

i5 750
msi p55 cd-53
ati x1950xtx
4gb Corsair XMS3 DDR3 1600MHz CL9
Silverstone ST65ZF 650W Nätaggregat
sammanlagt 4 HDD
win7x64

och då spelade jag spel som tex BFMV2 och COD utan problem, graffet fick jobba hårt men prestera bra.

sen uppdatera jag grafikkortet, MSI GeForce GTX 560Ti 1GB PhysX och mer minne, 4gb Corsair XMS3 DDR3 1600MHz CL9, sammanlagt 8gb (samma som dom andra).

spelet startar normalt och går bra men 5 minuter in i spelet så stängs datorn av, inga blåskärmar, och startar om sig. och det är samma spel som jag spelade med det gamla grafikkortet och då starta datorn inte om sig. och det är bara när jag spelar och aldrig annars. har installerat dom senaste drv.

jag gjorde ett memtest och där var inga fel. min gissning är att geforce drar lite mer kraft än mitt gamla ati-kort gjorde. tycker att 650W skulle klara av det

Av kallediallo

hej
installera rainmeter plus Wp7 från omnimo. fick mersmak av alla era skärmdumpar, lite knepigt men jag lär mig. ett problem är att FB o Twitter feeds inte funkar i Omnimo temat, det står på deras hemsida att det kan va knepigt. är det ngn av er som får det att funka

Av kallediallo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av robber
Har alla datorer samma arbetsgrupper och mappar delade?

Jag märker att routern är galet mycket segare och har värdelös räckvidd via Wlan än min budget D-link DIR-615. Med D-linken så kan jag streama film och allt lirar på sekunden, med Netgearen så står den och tuggar först och klarar knappt en rulle.

Blir att köpa en DIR-655 snart då den stödjer gigabitöverföring.

/R

har inget problem att streama med ps3 mediaserver. jag har samma arbetsgrupp, den stationära hittar ibland den bärbara men klickar jag på den så låser det sig och man får felsöka. bökigt!!
fråga comhem om support men den sträkte sig inte så långt, så länge datorerna hittar routern så gör dom inget mer

Av kallediallo

läste att några hade samma problem som jag, angående att man inte "ser" andra datorer via cg3100. allt va frid o fröjd när jag hade en d-link.
Har en stationär via kabel, en bärbar via wifi, o en ps3. Båda datorerna har win7, och då ska det funka kanon tycker man, men icke. Det går att strömma film till ps3:an så ngt funkar.
Är det ngt i cg3100:an eller inställningar i win7