Inlägg

Inlägg som WickeSG har skrivit i forumet
Av WickeSG

Ska bli härligt och se hur det ser ut maxat i storstads miljö, kanske man kan besöka New York (virtuellt ). Nu vet jag ej om denna fråga redan ställts så såga mej inte :p, men kommer det vara DX11 eller har det inte avslöjats än?

Av WickeSG

Snacka om grymt spel och de har ju optimerat det så väl. Inte alls lik BETA prestandan. Jag kan maxxa allt (Med HBAO och VSync av) det inkluderar 16xQ AA och har fortfarande runt 40 FPS (helt spelbart) :D. Har just nu bara lirat SP då jag är en av dem som har problem med att connecta till servers, men det är sjukt grymt :D. Älskar MW2 referensen !

Av WickeSG

Hmm... redan slutsåld?

Från komplett:

Citat:

Tillgänglighet: Inte i lager.

Av WickeSG

WD Green Power! Ingen SSD .

Av WickeSG

MX1100

Av WickeSG

Benchmark
och
PSU <--- Gå ner till 3 8800 Ultra så får du en lista av rekommenderade PSU:er :).
När det gäller om du ska eller ej så får du fråga någon annan .

Av WickeSG
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Fridlyst
Gjorde detta nu, DX9 och drog ner allt på lägsta med lägsta upplösningen och det var absolut ingen skillnad mot 1680x1050 med mesta på high runt 20fps vid båda, skitkonstigt. Någon som har någon som helst aning om varför? När jag sedan drog på 16AAQ och 16AF då droppa fps ner till ~12, skumt. Är min processor som är boven eller är det bara för att betan är konstig?

Nja, det är väl en blandning av båda. BC2 fungerar ju optimalt på en fyr-kärnig processor, dock så är det svårt att bedöma nu då det som sagt är en beta. Men hade du DX9 när du drog upp 16AAQ? För om jag minns rätt så begränsas AA:n till 1x när du kör DX9 (för mig gör den) eller ändrade du tillbaka?

Av WickeSG
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Fridlyst
Ok, hur startar man det i DX9?

Gå till Dokument, sen till BFBC2Beta. Där hittar du en fil som heter "settings" öppna den. Där det står Bloom=true så ändrar du det till Bloom=false. Sen ändrar du där det står DxVersion=auto till DxVersion=9. Spara filen och starta spelet så borde du se att dina Fps har blivit bättre .

Av WickeSG

Jag tycker du skall vänta med att uppgraderat tills du har testat fullversionen av spelet. Detta är ju som sagt en beta, och just nu så verkar det som nästan alla har problem med sina FPS. Inklusive mig :P, så mitt råd är att vänta tills det har kommit. Ett litet tips om du vill få bättre fps är att köra spelet i DX9 :).

Av WickeSG

Min dator får 11264 3DMarks, den är ju ungefär jämn. Dock helt oklockad (Datorn i min signatur). Då har du ju lite och jämnföra med :P. Hoppas det hjälpte :).

Av WickeSG

Du måste ha ett identiskt kort för att kunna köra SLI optimalt annars kommer det bättre kortet sänka sig till det andra kortets nivå (alltså identisk GPU skall användas). När det gäller extra skärmar så om jag inte vet fel så kan man i SLI ej använda mer än en skärm (om jag inte har fel, väntar på ytterliggare svar...:)).

Edit: Tolkade jag dig rätt, ska du köra SLI?

Av WickeSG

Glöm inte ett OS också :P, om det nu inte redan finns tillgängligt :). Skulle nog vara svårt att spela utan .

Av WickeSG
Citat:

Ursprungligen inskrivet av adjek
PS: upptäckte att jag missat cd-läsare

Tror nog att en DVD-spelare är bättre . Vet just nu inga spel tillverkare som finns på CD-skivor :p.

Av WickeSG

Mitt resultat :):

CPU: Intel Core i7 -860
GPU: XFX GTX 260
OS: Windows 7 Home Premium 64-bit
Poäng:16658
ORB: Klicka här

Av WickeSG

Jag veta att S-Video ger hemsk bild och är inget bra :rolleyes:, jag ville bara testa det. Om det var något jag hade nytta av (att ha TVn inkopplad till datorn så kunde jag köpa en VGA/DVI kabel). Tänkte seriöst inte använda S-Video en längre tid :P. Min fråga var ju om det finns GTX 260 utan S-Video?

PS. Tänkte testa Voddler på min tv

Av WickeSG

Så det finns GTX260 kort utan S-Video (förutom mitt då )?

Av WickeSG
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dr_Spackel
s-video är dessutom på väg bort på många kort, kanske en design ändring som kommit i efterhand ? Dags att skaffa ny tv (dvs en platt-tv) kanske.

Har faktiskt en platt-tv :p! Dock så kör den på VGA och det råkade vara så att jag hade en S-Video sladd liggandes, så jag tänkte testa och sen så... ja.. blev förvirrad när jag skulle koppla in den och där inte fanns någon kontakt :p.

Av WickeSG

Var är S-Video:n ?

Behöver ett svar på en fråga som har gjort mig förvirrad länge nu, var är min S-Video? Jag vill koppla datorn till Tv'n men då behöver jag S-Video (nej ingen DVI på TV'n). Har jag fel eller ska inte GTX 260 ha en S-Video kontakt (eller finns det modeller utan)? Har kollat på bilder på kortet från XFX hemsidan och de har alla S-Video.. !?

Av WickeSG

Har du laddat hem patchen som släpptes igår? Hade samma problem sen efter patch och Steam omstart så funkade det galant.

Av WickeSG
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Carolus Cobrius
Jag funderar på samma fast tvärtom. Har en AMD64 X2 6000 och ett 5750 som funkar helt okej på 1680x1050.

Skulle det fungera lika bra på en lite större skärm med 1920x1080?

Ja fungera kommer det göra, fast du får ju en liten FPS drop dock så tror jag att det håller sig inom spelbara nivåer. Fast det beror även på vad man gör/spelar. Kolla här så ser du en video med hur det kan bli med en liknande setup när du spelar (dock är CoD ej så krävande).