Inlägg

Inlägg som joi93 har skrivit i forumet
Av joi93

Edit: Fel forum! Trodde detta var tråden för W7 skrivbord. Ber om ursäkt

Av joi93

Jag skulle gärna vilja vara med och testa.

Steam: joi93

Av joi93
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Negima
Fattar inte hur folk kan se så lätt på det. "haha, det där som hände chernobyl kommer ju inte att hända igen". Man har räknat ut att det kommer ta över 20.000 år innan området kring Chernobyl kommer vara "normalt igen".
Jag anser inte att vi har rätten att göra val som kan påverka jorden under så sjukt lång tid.
motargument "men det kommer inte att hända igen"
Nej, kanske inte, men avfallet från de reaktorer som inte smäller är fortfarande farligt och det kommer fortfarande ha en negativ inverkan på miljön i 20.000 år såvida det inte behandlas på ett korrekt sätt, vilket det inte gör i många fall. Tar man ner det till individnivå blir det troligen en ännu plojare inställning till det hela. Folk inser inte vilken sjuk jävla inverkan det vi gör idag kan ha de närmaste 1000tals åren.
Bill Gates ska ha mycket respekt för alla de miljontals dollar han skänkt till välgörenhet, men går det här igenom kan de goda gärningar han genomfört slås ner tusenfalt av de negativa konsekvenserna som följer detta projekt.

(Vill man kolla så att mina siffror stämmer och inte orkar googla det själv kan jag bifoga länkar senare, orkar inte nu)

Visst, men det finns anläggningar som det använda uranet kan förvaras i och sedan användas igen (den processen tar ~40 år har jag för mig) det resterande som inte kan användas grävs ner på någon säker plats där det får sönderfalla till ett säkert stadium, och därnere kan det väl ligga i 500.00 år iallefall? Det är ju knappast någon som kommer åka dit för att ta upp det

Edit: Annars får man väl fixa så att ingen annan än MS kan öppna upp dom? Gaffatejp kan vara riktigt jobbigt ibland

Av joi93
Citat:

Ursprungligen inskrivet av apamedvapen
Har haft en friend invite i typ en vecka nu men INGEN på MSN eller facebook har frågat om de kan få den trots att jag "annonserat" att jag ger bort den. Någon här som vill byta till sig den för något kul?

Konstiga personer du har på MSN isåfall

Skulle själv vilja ha den, men har inget att erbjuda, men många andra i tråden har ju sagt att som har Voddler/HoN/spotify invites att byta mot.

Av joi93

Jag tvättade min tyg musmatta i diskhon med jummet vatten + tvättmedel, rörde runt den ett tag (dvs gnuggade inte, utan flyttade bara runt den lite i vattnet) fick bort allt svett + cola från den

Av joi93

Re: Starcraft2-dator, är detta ett vettigt paket för 17K?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av synthvrak
Text och grejer.

17 lax känns lite mycket för en SC2 dator, min dator som köptes för 1.5 år sedan för 8000:- har en AMD phenom 9850 @ 2.5 Ghz (quad core) 3 gig DDR2 ram och ett Geforce 9800GTX+ (inget överklockat) fick runt 20 FPS när jag marcherade in i fiendens läger (SC2 bot) och alla började skjuta på byggnader, när jag förflyttade dom fick jag väl runt 30 FPS och när de stog stilla fick jag ca 40 FPS, och min arme bestod av lite mer än 160 marines och jag hade alla grafik inställningar på högsta.

Du behöver verkligen inte lägga ut 17k om datorn ska vara gjord för SC2.

Av joi93

Du får nog kolla igenom dina Raid inställningar lite, om du har ställt in dom i Raid0 ska man inte kunna komma in i Windows om det bara ligger på en av diskarna (rätta mig om jag har fel?) Gjorde själv denna procedur för ca 2 veckor sedan, tyckte också att det var lite krångligt att ställa in allting i Bios'en men försök att grunka runt lite bland inställningarna där.

Edit: Du har alltså två diskar, en tom (eller något) och en som du har Windows på? och försöker sätta ihop dom i Raid0? annars missförstog jag dig

Av joi93
Citat:

Ursprungligen inskrivet av BlommaNN
Nice kr0owe tack för tipset

Och final stretch du har helt rätt i det du säger. Men jag ska tänka på det du säger. Tack så mycket för tipsen Jag har även lagt in när jag spelar på youtube. Kolla gärna på den och ge mig tips på hur jag ska göra för att förbättra min gameplay. http://www.youtube.com/watch?v=6PIwQq6eGYo part 1 / 2, http://www.youtube.com/watch?v=ax7Mlo4eJ54 par 2/2

Lite sen med att börja bygga din första SCV i början, sen tyckte jag att du skickade iväg en scout lite tidigt :/

Du borde inte skaffa gas före din första supply depo, och varför ta hem din scout så tidigt? Han är ju redan därborta så varför kan han inte scouta fiendens läger ett tag till?

Tyckte även att du gjorde uppbehåll i att producera SCV's, jag rekommenderar att du bygger SCV's konstant tills du har två st på varje mineral.

Tyckte även att du kunde ha skaffat maruders (eller hur det stavas, iallefall de som skjuter missiler) det hade gjort din arme mycket starkare med lite smått micro på det.

Dessutom är det lite slöseri med pengar att ha ~3 idle SCV's, istället för att producera SCV's för att bara ha för att bygga med, ta en eller två ifrån dina minerals och bygg med dom, när du ändå har två mineral ställen kommer du fortfarande att kunna producera från 2 barracker utan problem.

Lite tips bara annars var det väl ganska så bra gjort.

Av joi93
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Aphex
NEJ, det existerar inte. Det finns ingen i hela världen som kan återskapa data från en modern hårddisk som skrivits över en gång. Det är bara en extremt tröttsam myt som vissa vägrar släppa.

Är du säker?
Praoade på IT-avdelningen på Vovlo för 1-2 är sedan, då var de minsann tvugna att förstöra diskarna när dom skulle skrota någon dator för att det inte skulle gå att få tillbaka något, och tror knappast att ett sådant stort företag skulle göra på det viset om det inte var så...

Av joi93

Spelade ut spelet igårkväll, hyfsat bra spel.

Bra:

Väldigt bra story.
VÄLDIGT snyggt när man befinner sig i städer.
Bra grafik. (Ligger på ~40 FPS med min AMD phenom 9850 på 2.5 Ghz och Geforce 9800GTX+ samt 3 gig ram, Medium settings DX9 och 1680*1050)
Gillade även användningen av gasmask, nightvision och laddaren.
Finns säkert något mer bra men jag kommer bara inte på det just nu

Dåligt:

Kort.
När man slogs mot monster kändes det som om dom sprang upp rakt i ansiktet på en direkt, vilket gjorde att det blev väldigt kaosigt.
Kompisarna som man hade med sig dog endel för mig fastän jag krigade som bara den :/
Kändes som det fanns en del onödigt i spelet, t.ex. när man skulle fixa kärnreaktorn, 2-4 minuter där man gjorde typ igenting. (fanns andra liknande ställen i spelet)
Den sista timmen i spelet kändes som om man inte riktigt gjorde någonting.
Mesiga vapen.
När man var uppe på ytan fick jag känslan att det var lite väl dött, alltså inte att det inte var något levande där, men världen kändes inte levande :/

Det var väl ett hyfsat spel iallefall.

Av joi93
Citat:

Ursprungligen inskrivet av TriPraX
Aha tack Får min imorgon är du nöjd med den ?

Ja jag är väl nöjd med den, bortsett från att min mor tappat den i golvet så att det är en liten spricka i skärmen annars funkar den fint.

Av joi93

WiFi menyn (där du aktiverar Wifi och och ansluter) --> alternativ --> avancerat --> min MAC adress.

Lycka till

Edit: Äger själv en W715

Av joi93
Citat:

Ursprungligen inskrivet av REALIN
Visar hur lite du vet.

Du har aldrig använt en iPhone, men har behov av multitask i en iPhone utan att testat det eller inte?

Eftersom iPhone sägs vara en väldigt bra sak så förväntar jag mig att kunna använda multitask, typ musik, internet och någon form av MSN samtigit. Men engligt många så funkar ju inte det...?

Just nu känns det som om min gamla W810 (som min mor nu har) har mer multitask än en iPhone.

Av joi93
Citat:

Ursprungligen inskrivet av REALIN
Du vet verkligen inte vad man kan göra med deras grejer och osv.

Klat jag vet, man kan se på bilder, lyssna på musik, gå ut på internet, se på bilder, men inte multitaska.

Av joi93
Citat:

Ursprungligen inskrivet av RainesX

Förstår vad du menar men sen är det
1. inte en dator
2. en appleprodukt som kommer vara skitbra men sakna 40% av allt man önskar sig som vanligt
3. tror inte du behöver så många usb på denna i vilket fall då den är menad att vara smidig att ha i knät utan ett ormbo hängandes under den.

Håller med dig iallefall, sen hade jag mest bara velat kunna sätta in iallefall en vanlig USB sticka i den.

Av joi93
Citat:

Ursprungligen inskrivet av REALIN
Ja det eller iPod.

Har du aldrig använt en iPhone? Apple har dom bästa och skönaste touch skärmarna by far. Om du menar undersidan, så är den i mitten där man laddar och dom till höger är ljudet tror jag.

Mest troligt har man ju en ryggsäck eller en väska då man färdas med iPaden, annars har ju dom flesta kvinnor alltid en väska hur som helst. Så då blir det inte svårt att ta med deras tangentbord om man har tänkt skriva mycket.

Nej jag har faktiskt aldrig använt en iPhone, men jag har använt andra produkter med touch skärmar, och jag har inte gillat någon av dom eftersom touch bara inte är min grej.

Visst man kan ha ryggsäck med sig, men fortfarande så tycker jag inte om det...

Av joi93
Citat:

Ursprungligen inskrivet av KiXeR
Det är väl just det som de inte vill, se http://www.youtube.com/watch?v=OBhYxj2SvRI . Tanken är väl en strörre "ipod" med möjlighet att läsa e-böcker på ett smidigare sätt?

Jaha

Av joi93
Citat:

Ursprungligen inskrivet av RainesX
vaddå värdelöst tangentbort. det skall ju bygga på den som är i iphone och det är riktigt suveränt om jag får säga det, och vaddå EN värdelös special usb port? kommer troligen vara en micro (ok dålig men funkar) eller mini men visst kan ju även vara den som är till ALLT apple deras tramskontakt men vad 17 den funkar ju, trots allt usb i andra änden sen att det är gey är ju en annan sak.

Det är väl såklart en personlig fråga om tangentbordet, och jag hade hellre sett 2-3 st vanliga USB portar.

Av joi93
Citat:

Ursprungligen inskrivet av REALIN
Du vet att iPaden INTE är en dator? Vilket tangentbord menar du? Touch eller det man kopplar in?

vilken "special usb" snackar du om?

Touch tangentbordet verkar värdelöst att skriva på, och sen är det externa inte precis någon höjdare att släpa runt på.

Jag vet faktiskt inte ens om det är en USB, men den lilla saken som är under meny knappen.
Hela grejen med IPad är väl att det ska vara någon pryl som liknar en netbook?

Av joi93
Citat:

Ursprungligen inskrivet av blomqvist
Jag försöker inte tala varmt om iPad, men du jämför äpplen och päron. Verkligen.

Visst, men det finns fortfarande netbooks som är billigare än IPaden som klarar multitasking. (billigaste IPaden kostar 500$ på apples sida)