Inlägg

Inlägg som joi93 har skrivit i forumet
Av joi93
Citat:

Ursprungligen inskrivet av él Mero
Då verkar det som att du har installerat CPU-klienten istället för GPU-klienten. Just nu foldar du alltså på processorn. På denna sida finns GPU-klienten. Antar att du laddade ner klienten som finns på denna sida?

Tack så mycket för hjälpen, det fixade sig nu

Av joi93
Citat:

Ursprungligen inskrivet av él Mero
Om nu inte GPU-ikonen existerar nere i tray så undrar jag vad som händer när du försöker starta GPU-klienten? Får du exempelvis något meddelande?
[/url]

Alltså jag starar programmet, om jag sedan drar musen över ikonen i högra hörnet står det: "CPU - F@H: Working (30/500)" Får alltså inget felmedelande.
Jag har senaste verisionen av programet (6.23) och kör Windows 7 om det hjälper.

Av joi93
Citat:

Ursprungligen inskrivet av él Mero
Bl.a. så ska FahCore_11.exe köras i Aktivitetshanteraren och sen så kan du hålla musen över tray-ikonen nere i högra hörnet av skärmen så borde det stå något i still med GPU - F@H: Working (4100/10000).

Har instalerat senaste verisionen från deras sida, och installerat den ordenkligt, men det står fortfarande bara CPU nere i högra hörnet, och jag har ingen FahCore_11.exe i aktivihetsanteraren. Har även de senaste drivisarna från Nvidia, och mitt grafikkkort finns ju med i listan över grafikkort som ska fungera. Vad gör jag fel?

Av joi93

Hm, hur vet man om GPU'n används, för det verkar inte som om min används.
Har ett Nvidia Geforce 9800Gtx+

Av joi93

Min CAD lärare sa att Autodesk CAD program kan kosta 70 000 kr

Av joi93
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SeF.Typh00n
Såg du hela trailern så står det stort och fint "Holiday 2010"

Damnit, jag slutade titta precis efter att det blev svart.
Vilken semester är det dom menar då?

Av joi93

Ser ut att bra sjukt bra, och snyggt.
Jag undrar hur hårt min dator dör utav detta spelet maxxat

Får ta att skaffa nytt grafikkort någon gång i sommar, finns det något bestämt release datum/preliminärt datum?

Av joi93
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ljungan11
Jaså? Hur gör man då?

Loggar in på steam, går till "Store" fliken, sedan är det till höger i rutan. Sen är det bara att trycka på "play Call of Duty: Modern Warfare 2 for free!" så laddar den ner det

Av joi93

Vet inte om det har nämts ännu, men MW2 multiplayer är gratis i helgen (:

Av joi93

Ligger fortfarande på ~60% processor användning i 1080p i youtube med min Amd phenom 9850 efter installation av det nya adobe flash i både Google Chrome och Firefox, så detta hjälpte ju inte mig allefall. Har ett Nvidia Geforce 9800Gtx+ grafikkort. (Det gör ioförsej inte så mycket eftersom det är den stationära, ska testa senare på laptopen)

Av joi93

68 sec med W7, 2 HDD's i RAID0, såklart är det BIOS som tar typ än hälften av tiden.

Edit: Har en AMD phenom 9850 @ 2,7 Ghz, 3 gig DDR2 minne, och det är 2 st 7200 HDD's.

Av joi93

C&C3 var faktiskt ett riktigt bra spel, gillade även RA2 men det var ju under Westwoods livstid

C&C4 verkar vara ett skämt.

Av joi93
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Typhonos
Du betalar inte 2000 kr för chassit, det skulle jag inte göra i alla fall. Du betalar för enkelheten och stabilitet som en windowsmiljö inte kan erbjuda och det är pga det fåtal komponter som väljs ut som detta kan erbjudas. Man bortser heller inte från batteritiden om man är på resande fot.

Din version av kompatiblitet är teoretisk kompatiblitet snarare än praktisk och teoretisk kompatiblitet med 1 miljon kontrollerchip är inte ett piss värt om det är minsta instabilt. Varför tror du att alla linuxanvändare drar sig för att köpa ett radeonkort till datorn trots att det är ett bättre val än Nvidia på nästan alla fronter?

För mitt användningsområde är det stundtals ett helvete att ha windows på en DAW och vore det en laptop jag hade som jag inte själv kan välja komponenter i och sätta ihop själv så skulle jag kräva 100% stabilitet och inga kompatiblitetsproblem med mitt ljudkort oavsett sequencer och det kan Mac erbjuda pga att plattformen är så kontrollerad när det gäller mjukvara och hårdvara. Att så många ljudkortstillverkare drar sig för att skriva drivrutiner till windows och linux beror på att det är bra mycket svårare att få dem stabila i alla scenarion.
PC går an för mig så länge jag själv för välja komponenter och bygga ihop själv och det erbjuder inte en laptop.

Värderar man andra saker högre än absolut prestanda och pengar så är inte PC särskilt självklart. Sitter man i en skrubb och spelar så är inte Mac ett alternativ bra alternativ nej.

Jag undrar vad du gör med dina windows installationer om dom är så instabila? Sedan jag installerade W7 har jag haft 3-4 blåskärmar, alla dessa var pga. dåliga drivers från Nvidia, och innan det har man ju använt XP och det enda som jag kommer ihåg från det är också blåskärmar pga. Nvidia, sen på min gamla laptop har jag inte ett enda minne att den har fått någon blåskärm...

Av joi93
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Redzo
Och hur många timmar får du ut med "100%" CPU användandet ? Ser inte logiken i ditt fråga?
Hur ofta är din CPU använd i 100% ?

Det var ju det jag frågade dig, hur ofta använder du 100% om du använder datorn på batteri? Och hur länge räcker batteriet då? Den extra kraften är onödig och spelar inte så stor roll. En dual core på 1,3 Ghz fungerar utmärkt till att surfa med flera flikar och Word samtidigt, så jag förstår inte varför du skulle behöva så mycket kraft just då?

Av joi93
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Redzo
Inte ens i närheten av prestanda. Jag bad om ett bärbar som inte har en kraft av en miniräknare. Dator du länkar till hae en Intel Core 2 Duo SU7300 som lirar i "hela" 1,3Ghz
Min Macbook har en C2D på 2,26 GHz...Jag antar att jag behöver inte skriva nåt mer.
SU processorer är speciallare som är optimerade för lägsta möjliga strömförbrukning och har prestanda därav. I Macbooken sitter en vanlig C2D, tänk om man bytte ut den mot en SU då ?

Jag skulle vilja se dig få ut 7 timmar på Macbooken med 100% processor anvädning (Dessutom kan man klocka upp prollen till 1,7Ghz, kanske till och med 1,8 om man använder överklockningen i bios'en, men den har inte jag pillet på ännu)

Äger själv en Asus Ul30VT, perfekt dator, bra blandning mellan prestanda, pris och batteritid

Av joi93

SE W715 med Halebop

Ställde inte om sig automagiskt :/

Av joi93
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Jojej
Ledsen.. men måste göra det svårt igen

http://www.youtube.com/watch?v=s9ybHddDMgM

Lol, att hålla i två röda lampor sådär får det hela att se fjantigt ut

Inte för att jag är så hypad på Natal (äger ett Xbox) men Natal ser MYCKET bättre ut än det där

Av joi93
Citat:

Ursprungligen inskrivet av p_stman
Hur fanken har man ihjäl "biblotekarierna" dom stora fula idioterna tål ju hur mycket som helst, har matat som en galning och i princip bränt alla min ammo på 3st. jag dör hela tiden i biblan när dom kommer genom hål i taket.

Jag hade inte så store problem med det stället, men jag hade ju ~90 skott till shotgun när jag var där

Om jag inte minns fel så tog det 3-5 magasin till shotgun (Alltså 15-25 skott) att döda en, men har du testat att smyga dig runt dom?

http://www.youtube.com/watch?v=2FmrtOLidjw

Vid ungefär 2:40 så är han ju först jagad av en, sedan ignorerar den honom, du kanske borde testa något sådant om du inte kan döda alla?

Av joi93
Citat:

Ursprungligen inskrivet av blame_me
Haha, damnit, för snabb

Jag är en snabb klant iallefall

Av joi93

http://img213.imageshack.us/i/namnlshr.jpg/

Mitt skrivord.

Jag kommer säkert bli klassad som troll pga "oreda" bland mina ikoner