Inlägg

Inlägg som GripeN90 har skrivit i forumet
Av GripeN90

Hej

Jag har haft både en Mx510 och Mx518 och jag har aldrig haft några problem med med att någon av dem gått sönder. Just nu sitter jag med en G9x, jag antar att det inte är allt för stor skillnad på en G9'a och en G9x, som jag är ruskigt nöjd med. Skönt att kunna byta skal beroende på vilket av dem som ligger bäst i handen. Men allt är en smaksak, G9'an är mer högteknologisk men om du föredrar passformen på Mx518 så skulle jag säga köp den. De är ju trots allt ganska olika i designen.

Sen behöver du inte oroa dig om att saker ska gå sönder när du har Logitech, jag har inte köpt en ny datormus på 6 år nu. Så fort den gamla går sönder (lasern krånglar, slutar ta laddning är väl det som hänt mina möss) så ringer man bara Logitech kundsupport sen skickar de en ny, eller om den produkten utgått så skickar de något likvärdigt. Deras kundsupport har sparat mig många tusenlappar genom åren och det är jag evigt tacksam för.

Av GripeN90

http://www.chrislongley.com/screen_resolution_standards.jpg

Där kan du se skillnaden på olika upplösningar.

Av GripeN90
Av GripeN90

Softmoddat X antal Wii med Seagate Expansion Portable Drive 500GB och aldrig haft några problem. Riktigt smidigt att man slipper ha en extra strömkälla till HDD'n.

Av GripeN90

USB-tangentbord? Isf prova med ett PS2.

Av GripeN90

Hej igen.

Nu har jag pratat med Logitech, nämnde Catia och de gick med på att skicka ut en ny mus till mig. Otroligt smidigt.

Tusen tack för din tid och ditt svar, Catia.

Länge leve Logitech och deras kundsupport!

Av GripeN90

Logitech Performance Mouse MX - batteriproblem.

Hej forumet.

Nu är det så att min gamla trotjänare MX Revolution tillslut gav upp, slutade ta laddning helt i "vaggan". Så jag ringde Logitech's support och de var snälla nog att skicka mig en ny mus men eftersom Revolution utgått så fick jag en Performance Mouse MX. Ligger inte riktigt lika bra i munnen, men men.

Och nu efter 2 veckor så börjar jag seriöst störa mig på batteritiden. Första gången laddade jag den i nästan 24 timmar, då höll den i kanske 10 timmar. "Skumt" tänkte jag men skit samma, pluggade i USB-sladden och körde vidare. Efter att den laddat i ytterligare en dag så tänkte att nu får det fan vara nog, jag har ju fått en trådlösmus (btw så är kontakten man pluggar i musen överdrivet fet och klumpig så spela med den är ju ett helvete) så jag tog ut sladden. Men vad händer? Jo, nästa dag var det dags att ladda den igen.

Jag har provat allt, nät-adaptern i olika vägguttag, olika USB-uttag, bytt AA-batteriet i den mot ett fullladdat GP powerbank batteri som funkar klockrent i mina wiimotes.

Som högst att jag fått den att fungera i ca. 24h och det är knappast acceptabelt om man jämför med min MX Revolution som höll, i sitt esse, nästan 1 och en ½ vecka.

Nån som har samma/liknande problem? Har ringt Logitech men de fortsätter bara hitta på nya sätt jag ska ladda den på. Tycker det skulle vara konstigt att varenda eluttag i mitt hus och USB-uttag på datorn skulle ge svag ström. *host*

Kan de skickat mig ett s.k. måndagsexemplar?

Tacksam för svar.

//GripeN90