Inlägg

Inlägg som samsos har skrivit i forumet
Av samsos

http://imgur.com/9KXLTl8 <---- länken till tävlingen

Av samsos
Av samsos
Skrivet av knewt:

Äsch, jag som hade hoppats på en ny Define R4 (R5?). Snart dags att uppgradera och R4an är ju snart ett år gammal! Lär dröja innan en R5a kommer eller vad tror ni?

R4 Kom ut i vintras så du lär få vänta bra länge innan du ser ett nytt.

Av samsos
Skrivet av AltUnderCtrl:

Tycker det är lite surt att man tappar alla hårddiskplatser om man kör en radiator fram på Arc mini r2.
Man vill ju kunna ha en större hårddisk och en ssd, utan att kylningen ska påverkas.

Du skulle ju kunna modda å sätta den mekaniska i botten i chassit.

Av samsos

Såg redan de nya lådorna igår om man var inne på Fractals egen hemsida, blev som lite kär i Arc Mini, Jag vill ju bygga något i en liten låda för att lätt kunna dra med sig, men samtidigt ha någonting riktigt soft chassi å bygga i men den kommer bli kanonbra tror jag. ett litet + till att den får en plexi sida så kan man få en fin insida i datorn åxå.

Av samsos

wolfbane

Av samsos

Då måste jag få ställa frågan till er som har höga Hz skärmar, om ni spelar cs:go? eller annan typ av FPS spel, där det måste gå fort på skärmen och ställa frågan: har det gjort det lättare att få frags

för det är ju mitt mål till varför jag vill ha en sådan för jag ser ju CS:go som en materialsport och skärmen är ju ett av materialen som man använder

Av samsos

Vad jag har hört så är det samma skärm. Det enda som skiljer är Pris och utseende.

Jag kollade upp lite om vad pixel responstiden står för enligt denna tråd http://www.sweclockers.com/forum/4-ovrigt/765571-responstid-o...
den fann jag mycket intressant läsning.

Av samsos

Så du säger att man skall inte riktigt tro på att Asus modellen är så cool som den verkar? för att den normala pixelresponsen är 4 ms bättre än Benq?

Av samsos
Skrivet av tvelander:

Dom har exakt samma saker typ.

1 MS är Gray to Gray.

Jag hade köpt Benq då den är så billig nu.

Jo GtG är 1ms

men finns det flera Responstider? vad som gäller BenQ

1ms GtG
5ms Responstid

Asus

1ms GtG
1ms repsonstid?

Av samsos

VG248QE vs XL2411t köpråd

Hej! nu vill jag ett köp råd. Jag vill bli ägare till en 144Hz skärm. vilken skall jag välja ASUS VG248QE eller BenQ XL2411t. Nu vill jag höra vad ni tycker om dessa två modeller, sen kommer jag göra ett avslöjande.

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=774683 - ASUS
http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=767207 - BenQ

Av samsos

SSD som nu blir SST

Solid State Drive, kommer nu byta namn och utseende till Solid State tape!

http://static.canvasfabriken.se/uploads/galleri/281/kassettband-...

Detta är den nya modellen C60. Som kommer sätta den nya standarden, Tanken är att den kommer lagra data på bandtejpen som finns inne i denna lilla pryl. på ett liknande sätt som en bandstation gör. Men det bästa av allt är att utvecklarna ska ha tagit fram ett sätt att manuellt kunna återställa tidig raderat data vid omformatering, så om man saknar sin gamla "skrivbord eller då full med polisvirus så kan man helt enkelt återskapa det man har formaterat. Man tar bara en vanlig penna i kugghålen och skruva tillbaka tiden, sen håller solid state tape en jätte låg ljudnivå.

Av samsos

ja precis det är en E3000 eller båda två är det. men hur gör jag för att kunna installera windows 8 på den?

Av samsos

KingSpec SSD 480GB 7000kr Skit dyr, skid dålig?

Hejsan! Håller på att hjälpa en kund med en dator. Kunden är ägare av KingSpec SSD och han har köpt datorn ifrån England från Quiet PC. Kunden har problem med att Installera Windows 8. det står: det gick inte att skapa en ny partition eller hitta en befintlig partition. mer info finns i installationsloggfilerna.

Harddisk sentinel säger: The status of the solid state disk is PERFECT. Problematic or weak sectors were not found.
The TRIM feature of the SSD is supported but disabled. It is recommended to upgrade the operating system, the disk controller or its driver to improve performance.
The health is determined by SSD specific S.M.A.R.T. attribute(s): #231 SSD Life Left

men eftersom jag inte känner till märket på hårddisken så bestämde jag för att själv kolla upp priset på prisjakt och la märket till att den faktiskt fanns men det kosta ju. Priset på denna 480GB ligger prislappen på mellan 7000 till 11000 kr, hur i hela helvete kan den kosta så mycket och varför har man inte hört något om detta märket? jag tror ju att detta är en "skit disk" eftersom att jag inte har hört något eller sett om denna

Önskar hjälp om detta. sen så skulle gärna Sweclockers ta en titt på dessa hårddiskar om det är bra skit eller inte?

Av samsos

Streamprocessorer vs Cuda kärnor

Hejsan! frågan har säkert vart uppe tidigare men jag vill få lite svar av er som kan det här med Grafikkort.
Jag har grubblat ett tag över vad just Streamprocessoerna gör och Cuda-cores hos Nvidia? för mig på vanliga spec så verkar dom vara motsvarigheterna till varandra och vad gör dom?

skulle vara tacksam om lite svar och snygga förklarning till vad detta är.

Av samsos

intressant. får kolla vidare på det

Av samsos

Ingen som har lagt märke till detta?

Av samsos

Problem som inte är ett problem men kanske ändå med prime95

Hej Jag vet inte om detta är rätt tråd att skriva i men jag gör det ändå för jag tror att detta program ligger närmare till här än om jag skulle öppna den i mjukvara. Men som sagt detta programmet Prime95 som är en bänkpress för datorn. När man väl vill testa sig fram för att dels jaga fram blåskärmar, och lite basic felsökning eller bara kolla hur hårt processorn/minne jobbar för att kolla temps.

Iaf jag har använt mig av prime95 och jag är super nöjd med hur det funkar och så, så jag har delat med mig av det till andra eftersom att jag tycker att det fyller en sån bra funktion när man vill se när datorn jobbar på. Men jag fick ett samtal av en som har använt programmet som ställde mig en lustig fråga som jag själv inte kan svara på. Vet inte om detta är en programbug.

Om ni startar Prime95 och sen stänger ner det så först visar den sig nere i aktivitetsfältet och sen försvinner den. Men om ni trycker på den lilla pilen så alla andra program visar och trycker på "anpassa" så kommer det upp en ny ruta som heter :Välj vilka ikoner och meddelande som skall visas i aktivitetsfältet. Och i denna lista så finns då Prim95 kvar? och för varje gång som jag startar upp programmet så läggs det till en ny i denna lista och det gjort på alla datorer som vi har testat på att det blir en ny som då heter "prime95.exe"

Ni som har prime på datorn kan väll tästa att klicka där nere vid clockan och kolla hur många ni sjävla har i listan?
är det en programbug?
är det windows? eller kan det ta skada på datorn om dom växer sig fler och fler? Kan man ta bort dom? MVH förvirrad person och mig själv

Av samsos
Av samsos

Det många glömmer! är att R4 är en kombination på ARC och R3, så jag säger att Arc är bättre för att då slipper du luckan, bra mucke luft flöde och har du rätt prylar i burken så blir den ljudlös utan dämpmattorna. thats my opinion