Inlägg

Inlägg som Turbojan har skrivit i forumet
Av Turbojan

Och det är då man proppar in skivan?

Av Turbojan

Kan man starta datorn utan operativsystem? :P

Hehe, lite random fråga men kan man starta datorn utan OS och hur i helvete ser det ut då? XD Liksom, man måste ju starta den föra tt kunna installera OS väll xD?..

Av Turbojan

Bara det att det överskrider faktiskt min budget :/ Så mitt paket är inget att hänga i julgranen med det moderkortet lr? Är det SÅ dåligt?

Av Turbojan

Haha, asså, igentligen är allt detta jag tänkt köpa till jul förstår ni, kommer priserna ha förändrats mycket till dess?

Av Turbojan

okok, tack för din analys! Det paketet du linkade, är nätagget tillräckligt starkt? Kommer det hänga med i svängarna? Och en fråga angående chassit, behöver jag köpa till någon mer fläkt? isåfall vilken?

EDIT: Och det här med SLI, jag känner mig lite osäker på det.. känns lite, vad ska jag säga, krångligt. Tror mer om jag skulle uppgradera mig någon gång så skulle det vara att köpa ett nytt grafikkort, inte köpa ett till av det jag redan har 1 av. Så om jag skulle "skita" i det här med SLI, då är mitt paket ganska bra helt enkelt?^^

Av Turbojan

Vad tycks? ^^

Av Turbojan
Av Turbojan

haha ok, jaa.. jag har ju hört att 460 presterar bra

Av Turbojan

hmmm ok :/ aja, jag ska fundera på allt tack så mycket sanden, stort tack

Av Turbojan

var inne på inet å smygtittade lite på chassin och kom förbi denna Cooler Master Elite 430 - Inet.se väldigt stilig, snygg men är den bra? kanske nåt att byta ut mot antec three hundred då 795 kostanden för monteringen blev lite dyrt?

Edit: och kanske byta ut 1600mhz minnena mot 1333mhz? Har hört att man inte märker så stor skillnad i spel

Av Turbojan

någon mer som kan intyga att paketet sAnden skickade är bra?

Av Turbojan

Löper det någon stor risk?? att ta sönder mina nyinköpta varor?

Av Turbojan

Är det där ett fint paket alltså? vet ej om jag vågar bygga datorn själv! vad tycker ni om de? är det komplicerat?

Av Turbojan

Tips på SPEL-dator för 5-6 tusen!

Tjenare alla sweclockare är ny här på denna sida och såg att ni har grymma tips här! Jag har tänkt att skaffa en spel maskin för 5-6 tusen. Skärm, tangentbord, operativsystem, mus behöver inte vara inkluderat! Bara själva datorn med chassi, processor å allt detta som jag alla tror vet vad som behövs! Nå, vad är det bästa jag kan få fram för 5-6 tusen? Lirar spel som WoW, CoD mw2 och lite mer krävande spel än så också! Tack!