Inlägg

Inlägg som Husky har skrivit i forumet
Av Husky

Trådlöst är inte så snabbt, måste krypteras om man inte vill ha intrång lätt. i övigt är det inga nakdelar med det, de flesta routers bruka ha 4-5 portar plus trådlös del så man kan köra vilket man vill.

Av Husky

Har en Acer Travalemate 800 serien.....Funderade på en "ferrari" innan men fanns inte med den prossesorn ja ville ha......

Av Husky

Det första man skall fundera på innan man börja lära sej något språk är vad man skall programera. C/c++ är det som gäller vid hårdvarunära programering. java om man vill koda till massa platformar....och c# om man vill vara först med det senaste typ......efter som jag är utbildad c / c++ programerare föredrar jag det. skulle vilja påstå att alla är lika svåra att använda. VB eller Basic som det är använd mest för att visa upp det grafika i windows program. Eftersom det är snabbt och enkelt vad det gäller det grafiska. Så mitt tips är fundera på vad du skall programera och vad du har nytta av i framtiden och låt det styra dit val.

Av Husky

Någon som vet någon IP telefoni programvara som har stöd för blåtand eller vet hur man skall gå till väga för att få sitt headset att funka med datorn.

Av Husky

SJälv har jag en Acer Travalemate men det är ingen billig dator men batteritiden är ju 5 h i allafall. och den är en centino -> med hasighet motsvarande 2.5 ghz vanlig p4. Vad är det tänkt att datorn skall kosta då ?

Av Husky

Skaffa Partion Magic och testa med det, då kan du säkert hitta dom förlorade 100gb

Av Husky

SE har ingen mjukvara vad jag vet för det hela. Kan koppla headsetet men finns inga tillgänliga servicear. Till det.....så det som behövs är ju en programvara som talar om att det är mic och högtalar utgångarna som skall gå ut via blurtooth i stället.

Av Husky

HDH-35 Headset !! ( Bluetooth )

Någon som vet vad man kan hitta drivruiterna så man kan få detta att funka med datorn och inte bara med telefonen ????

Av Husky

Du kommer alltså inte alls åt att konfigurera den ??
Om inte det tror jag det kommer bli väldigt svårt.
Skicka mail till D-link och hör om det på något sätt går att
göra en reset utan att komma in i den.

Av Husky

Kan säga det att det är nog inte någon affär i hela landet som har någon förens mitten slutet på januari.......

Av Husky

Är det en ny router ???
vad har du för uppkoppling ???
Om det är den gammla svarta modellen och 10 mbit uppkoppling så finns det bara en lösning och det är skaffa en ny router.....d-link äldre modeller stular friskt när det går snabbt. Själv bytte jag till en di 604 funkar kanon.

adressen du angav är ju din interna som du använder för att komunisera med routern på alltså inte din rikiga ip.

Av Husky

XTNDConnect Pc (Bluetooth) problem !

Jag har problem när jag skall upprätta och synca med detta programet: XTNDConnect Pc. konstiga är att alla dom andra programen som jag synca telefonerna med funka perfekt. I bland funka det nästa gång inte

tips på vad felet kan vara ???

( vet inte om det är rätt forum men om inte så hoppas jag en snäll moderator flyttar den rätt )

Av Husky

Farbror staten inser.......

Är det inte bara kul att staten inser att man kan tjäna pengar på
piratkopieringen, för inte skall väl detta idotiska lagförslag försöka motverka
det hela ?? är väl mer så att dom insett att det finns skattepengar att tjäna
på det.......Tur man bor i söndra delarna av landet.....blir det som det sägs lär det ju inte bara vara alkohol varorna man köper i grann länderna.......eller så blir att impotera från usa....men för hoppningsvis blir det aldrig av....kan ju alltid hoppas på eu.

Av Husky

Butik med mycket bluetooth

Någon som vet om något bra ställe att handla bluetooth prylar på nätet där dom har stort utbud och vettiga priser ???

Av Husky

Bluetooth

Hej !

Jag använder mej en del av bluetooth och undrar nu om någon testa att använda ett sådant headset till datorn ( har bluetooth i datorn ) Saken är den att jag bruka snacka med polarna i Usa via typ IP telefoni ( dvs icq ) med vanligt headset. Tycker dock att det nu då borde gå att använa blutooth till det också. Så är det någon som vet att det funka och kanske testat det ???

Av Husky

-R är den gammla standarden som kom först sedan så kom + skulle och allt vad dom heter. Skulle gissa på att det inte spela någon roll alls. Själv använder jag både +- skivor även rw i bägge formaten utan att det krånglar, antar att det är film du skall bränna.

Av Husky

Tja lutar åt att det blir en 610 eller en t68i dom kan man få nya billigt och jag har ju tänkt att köpa en massa andra blåtand prylar osså. Plus att jag vänta på att z1010 och lite andra utms telefoner skall komma ut. Ser inte rikigt meningen med att köpa en ny icke 3g kompatibel mobil just nu efter som jag anser att det nätet kommer att komma ganska så fort när det väl finns telefoner för det och det är ju på G så.......Hade inte min siemens haverat hade jag ju inte köpt någon ny alls.

Av Husky

Okej, Jag var med polaren ute i ÄLmhult där han köpte den så vet att det är sant. Tycker det borde vara det priset i alla Audiovideo butiker.

Av Husky
Citat:

Ursprungligen inskrivet av martin79
Efter en titt på blocket etc ser jag att snittet ligger mellan 1200-1500 kr och vissa ska ha överpris strax under 2000 kr. En del skriver att dom bara haft telefonen 1 vecka, 1 månad, intressant.

Var kan man köpa den för 1450 kr utan bundetabonemang ?

På AudioVideo butikerna i småland i allfall är med Halebop ( eller vad det nu heter ) Kontantkort som du inte behöver använda efter som telefonen inte är spärrad.
Har en kompis som köpte häromdagen och fundera själv på att köpa en i morgon.

Fel av mej är spärrad till Telia, men det går lätt att låsa upp om man skulle behöva det, men vem behöver det ))
Köpte mej en i dag.

Av Husky

Jo det ligger väl lite i det men 3500 kr anser jag inte är billigt för en mobil, sedan är den väl så ny att alla barnsjukdomar inte är botade på den än.